Πάτρα: Έπνιξε τη σύζυγό του στη μπανιέρα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Πάτρα: Έπνιξε τη σύζυγό του στη μπανιέρα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει Facebook Twitter
0

Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε μετά την επέμβαση της αστυνομίας στο σπίτι οικογένειας στην Πάτρα χθες βράδυ.

Περίοικοι, που είχαν αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν και μπήκαν στο διαμέρισμα, βρήκαν αιμόφυρτο τον 45χρονο, δίπλα στην νεκρή σύζυγό του.

Ο 45χρονος, ο οποίος κατηγορείται πως έπνιξε την 48χρονη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους ανακρίνεται ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες επιτέθηκε αργά χθες το βράδυ στην γυναίκα του και αφού την έδεσε στην συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα.


Στη συνέχεια ο 45χρονος έβαλε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό, μέχρι η γυναίκα να εκπνεύσει και αμέσως μετά πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο κρεβάτι, ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.

Ο 45χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «'Αγιος Ανδρέας», όπου μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών.


Ο δράστης φέρεται να ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος φέρεται να είχε πει σε άτομα του περιβάλλοντός του, ότι θα επιχειρούσε να κάνει κακό στην σύντροφό του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM