ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Φρούριο ο Κορυδαλλός για τη συνέχεια της δίκης της Χρυσής Αυγής

Φρούριο ο Κορυδαλλός για τη συνέχεια της δίκης της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Επαναλαμβάνεται σήμερα, μετά από 17 μέρες διακοπή η δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στην αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μια και σήμερα οι συγκεντρώσεις αντιφασιστικών οργανώσεων,αλλα και κατοίκων και φορέων που αντιδρούν στην διεξαγωγή της στην περιοχή τους, αναμένεται να είναι δυναμικές. Οι δρόμοι γύρω από τις φυλακές είναι κλειστοί ενώ σε αυστηρό έλεγχο υποβάλλονται όσοι προσεγγίζουν το σημείο.

Για την ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι γονείς του Παύλου Φύσσα, αλλά και η Λιάνα Κανέλλη έχουν δώσει το παρών στην ειδική αίθουσα διεξαγωγής της δίκης.

Ωστόσο η γραμμή των κατηγορουμένων αναμένεται να είναι η ίδια με την πρώτη μέρα και το πιθανότερο είναι να απουσιάζουν και πάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως υπάρξει διακοπή εξαιτίας του ότι ο δικηγόρος που διόρισε το δικαστήριο σε έναν εκ των κατηγορουμένων, δεν θα αποδεχθεί τον διορισμό του. Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο, τότε  το δικαστήριο θα πρέπει να προχωρήσει σε αυτεπάγγελτο διορισμό άλλου συνηγόρου και συνεπώς να δοθεί χρόνος για να μελετήσει τη δικογραφία.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM