Έργα στην Αθηνών-Κορίνθου

Έργα στην Αθηνών-Κορίνθου Facebook Twitter
0

Εκτός λειτουργίας τίθεται από σήμερα έως και την Παρασκευή, από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί, τμήμα της Αθηνών-Κορίνθου λόγω εκτέλεσης έργων. Πρόκειται για το τμήμα από τον κόμβο της Κινέτας έως το Πανόραμα, όπου οι οδηγοί θα πρέπει να πάνε από την παλιά εθνική.

Η διακοπή κυκλοφορίας αφορά:

Στον κλάδο εισόδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου από τον Α/Κ Κινέττας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από τον Η/Κ Πανοράματος (χ/θ 53+500), μέσω της παλιάς εθνικής Αθηνών -Κορίνθου.

-Στο δεξιό παράπλευρο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο τμήμα του 160μ. πριν και μέχρι τη συμβολή της με την κάθετη οδό του ανισόπεδου κόμβου (χ/θ 56+600), ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM