Συνελήφθη ο 17χρονος που "παρήγγειλε" τη δολοφονία του 29χρονου πατέρα στο Βόλο

Συνελήφθη ο 17χρονος που "παρήγγειλε" τη δολοφονία του 29χρονου πατέρα στο Βόλο Facebook Twitter
0

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ο 17χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονου ημεδαπού που έλαβε χώρα χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο. 

Ο 17χρονος  ο οποίος μαζί με 30χρονο παρέσυραν με πρόθεση με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο τον 29χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του συνεργού του συνεχίζονται.

 

Όπως όλα δείχνουν ο 17χρονος ηθικός αυτουργός "παρήγγειλε" τη δολοφονία του 29χρονου, πατέρα τριών παιδιών, επειδή του ζήτησε να σταματήσει να παρενοχλεί την αδελφή του.

 

Το 29χρονο θύμα ευρισκόμενο σε μπαρ στην συνοικία των Παλαιών Βόλου, διαπίστωσε ότι ο 17χρονος παρενοχλούσε την αδελφή του και του ζήτησε να σταματήσει. Ακολούθησε διαπληκτισμός και ο κάλεσε ενισχύσεις με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο τρία ακόμη άτομα.

Όταν ο διαπληκτισμός τελείωσε η παρέα του ανήλικου έφυγε από το μπαρ αλλά δεν απομακρύνθηκε.


Μόλις ο 29χρονος και η αδελφή του βγήκαν από το κατάστημα ο 30χρονος πάτησε ξαφνικά γκάζι και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει.

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM