Δεν απαγορεύονται τελικά τα τραπεζάκια στις παραλίες

Δεν απαγορεύονται τελικά τα τραπεζάκια στις παραλίες Facebook Twitter
6

Ύστερα από παρέμβαση της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελμάτων Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) τροποποιείται το άρθρο της υπουργικής απόφασης που απαγόρευε την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων στις παραλίες.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η Συνομοσπονδία σε ανακοίνωσή της «τροποποιείται το άρθρο 2 της κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β' 518/9-4-2015), που ακύρωνε αιφνιδιαστικά την περιστασιακή χρήση του Αιγιαλού, παραλιών κ.α. από καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, καφετέριες, ψαροταβέρνες, ουζερί κλπ)».

Η εξέλιξη αυτή «έγινε μετά από συνεννόηση των συναρμόδιων υπουργών και αφού είχε προηγηθεί επιστολή της ΓΣΕΒΕΕ όπου είχε υπογραμμιστεί ότι "η απαγόρευση της τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στον Αιγιαλό ήταν ένα ακόμα πλήγμα κατά των επιχειρήσεων και του τουρισμού το οποίο εκτός των άλλων θα επέφερε και αύξηση της ανεργίας με την απώλεια 50.000 θέσεων εργασίας"».

6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Συγχαρητήρια σε όσους υπέκυψαν στην "παρέμβαση" ΓΣΕΒΕΕ. Εκτίμησα ιδιαίτερα την άκαμπτη και αδιάλλακτη στάση τους ως προς το θέμα, δηλαδή κάθε φορά που θα υπάρχει αντίδραση, θα παίρνονται οι αποφάσεις πίσω; Ή μήπως περιμένατε να μην αντιδράσει κανείς; Αυτό με τις 50.000 θέσεις εργασίας που θα χαθούν από τα τραπεζοκαθίσματα που δεν τα χτυπάει το κύμα να φανταστώ ότι προκύπτει μετά από εντατικές μελέτες του υπουργείου ή του ΓΣΕΒΕΕ;
Χαχαχα. Τελικά εγώ δεν μπορώ να αγιάσω με τίποτα. Μετά από πολλές μέρες είχα καταφέρει να βρω κάτι που συμφωνούσα με το Σύριζα και το πήρανε πίσω κι αυτό. Έλεος βρε παιδιά...