Χανιά: Video από τη επίθεση στον γιατρό

Χανιά: Video από τη επίθεση στον γιατρό Facebook Twitter
0

Από κάμερα καταστήματος καταγράφηκε η φασιστική επίθεση που δέχθηκε στις 25 Μαρτίου ο 43χρονος γιατρός Δημήτρης Μακρέας, στα Χανιά.

Ο 43χρονος γιατρός δέχθηκε επίθεση, πιθανότατα από χρυσαυγίτες, την ώρα που περπατούσε  στο δρόμο με τη σύζυγό του. Μόλις είχε βγει από το Στέκι Μεταναστών, ενώ προηγουμένως προσπαθούσε να συμπαρασταθεί σε μετανάστη που είχε δεχτεί φραστική επίθεση. όπως είπε, δεν προηγήθηκε συμπλοκή αλλά επρόκειτο για ενέδρα.

«Καθώς προχωρούσα προς το αυτοκίνητό μου με τη σύζυγό μου είδα έναν άνθρωπο να στέκεται στη μέση του δρόμου, να μιλάει στο τηλέφωνο και να με δείχνει, φωνάζοντας αυτός είναι. Χωρίς να έχω καταλάβει ακόμα, δέχτηκα από πίσω ένα χτύπημα με ένα λοστάρι, και έπειτα μου επιτέθηκαν 3-4 άτομα με μπουνιές και κλοτσιές, μέχρι που με άφησαν λιπόθυμο», είχε δηλώσει ο ίδιος.


Ο 43χρονος  δήλωσε, επίσης, ότι αναγνώρισε δύο από τα άτομα που του επιτέθηκαν, σημειώνοντας ότι «οι δράστες είναι γνωστοί στα Χανιά για τη φασιστοειδή συμπεριφορά τους».


Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα και η δίκη τους έχει προσδιοριστεί για την Πέμπτη. Το video δόθηκε στη δημοσιότητα από το Κοινωνικό Στέκι -Μεταναστών Χανίων.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ