Τέλος στην τριήμερη ταλαιπωρία των επιβατών του «Βιτσέντζος Κορνάρος»

Τέλος στην τριήμερη ταλαιπωρία των επιβατών του «Βιτσέντζος Κορνάρος» Facebook Twitter
Το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Βιτσέντζος Κορνάρος», στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Κάσου, Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR
0

Αναχώρησε τα ξημερώματα από το λιμάνι της Κάσου το «Βιτσέντζος Κορνάρος», με 163 επιβάτες, αφότου στο νησί αποβιβάστηκαν 64 άτομα. Το πλοίο βρισκόταν «παγιδευμένο» κοντά στο λιμενοβραχίονα από την Τετάρτη, καθώς είχε προσαράξει σε αμμώδη περιοχή.

Κατάφερε τελικά να αποκολληθεί το βράδυ της Παρασκευής με ίδια μέσα και με τη βοήθεια τουριστικού σκάφους. Ελέγχθηκε από επιθεωρητές και ιδιώτες και αναχώρησε από την Κάσο, ενώ αφού καταπλεύσει στο λιμάνι της Ρόδου θα αποκαταστήσει κάποιες μικροζημιές και αναμένεται να επιθεωρηθεί εκ νέου.

Σημειώνεται ότι οι 227 επιβάτες και το πλήρωμα του «Βιτσέντζος Κορνάρος» συμπλήρωσαν τρεις ημέρες στο πλοίο, καθώς λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών δεν επέτρεψαν στο ρυμουλκό να φτάσει στο σημείο της προσάραξης.

Το πλοίο εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς - Μήλος - Σαντορίνη - Ανάφη - Σητεία - Κάσο - Κάρπαθο - Διαφάνι - Χάλκη - Ρόδος.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ