Ένας νεκρός στο πλοίο Norman Atlantic

Ένας νεκρός στο πλοίο Norman Atlantic Facebook Twitter
0

Το ελληνικό υπουργείο ναυτιλίας επιβεβαίωσε την είδηση για νεκρό στο πλοίο Norman Atlantic που νωρίτερα είχε μεταδώσει η ιταλική Corriere della Sera.

Ο νεκρός βρέθηκε ανάμεσα στους επιβαίνοντες του πλοίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως  πρόκειται για άντρα, του οποίου όμως τα στοιχεία δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άντρας έχασε την ζωή και εγκλωβίστηκε στην γλίστρα διάσωσης ενώ επιχειρούσε να μεταφερθεί στη σωστική λέμβο. Μαζί του ήταν μια γυναίκα η οποία διασώθηκε.

 


ΝΙΚΟΣ ΛΑΓΚΑΔΙΑΝΟΣ από Enikos_gr

 

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες υπάρχουν δύο ακόμη τραυματίες, εκ των οποίων ένας επιβάτης και ένα μέλος του πολεμικού ναυτικού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM