Βασάνισαν και σκότωσαν φύλακα σε επιχείρηση σκαφών στη Ρόδο

Βασάνισαν και σκότωσαν φύλακα σε επιχείρηση σκαφών στη Ρόδο Facebook Twitter
0

Ενας 60χρονος υπήκοος Γκάνας, βρέθηκε χθες στις 23:30 νεκρός, στην είσοδο αποθήκης επιχείρησης επισκευής σκαφών στο Κορακόνερο.

Η εφημερίδα Δημοκρατική αναφέρει πως το θύμα βρέθηκε με ένα σεντόνι τυλιγμένο στον λαιμό του, ήταν δεμένο, φιμωμένο και στο σώμα φέρεται να έχει πολλαπλά χτυπήματα.

Οι δε δράστες ή ο δράστης, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να αφαιρέσουν δύο χρηματοκιβώτια από γραφείο της επιχείρησης.

Ο άτυχος 60χρονος, εργαζόταν ως φύλακας στην επιχείρηση.


Στις 11 το βράδυ χθες ο άλλος φύλακας της επιχείρησης, ένας Πακιστανός υπήκοος, ο οποίος θα πήγαινε να αναλάβει βάρδια, τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν απαντούσε, όπως δηλώνει. Επικοινώνησε με έναν ημεδαπό από την επιχείρηση και όταν πήγαν, βρήκαν τον άτυχο άνδρα νεκρό.

Πιθανολογείται, ο δράστης ή οι δράστες να του πέρασαν το σεντόνι στο λαιμό απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσουν, για να τους υποδείξει τα χρηματοκιβώτια ή τυχόν άλλα αξίας αντικείμενα.

Ο 60χρονος να σημειωθεί, ότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα και δεν αποκλείεται από το έντονο στρες να υπέκυψε.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για την ανεύρεση του δράστη ή των δραστών, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ιατροδικαστής.


Σήμερα αναμένεται από την Αθήνα κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών για την εξερεύνηση του χώρου, συλλογή στοιχείων, αποτυπωμάτων και dna.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM