Θεσσαλονίκη: Δημοτικός υπάλληλος εξαπατούσε ανέργους

Θεσσαλονίκη: Δημοτικός υπάλληλος εξαπατούσε ανέργους Facebook Twitter
2

Δημοτικός υπάλληλος κατηγορείται ότι εξαπάτησε ανέργους στη Θεσσαλονίκη, καθώς τους απέσπασε χρήματα τάζοντας τους δουλειά.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ύστερα από έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας απέσπασε σε 13 περιπτώσεις από τα ανυποψίαστα θύματά του συνολικά 47.000 ευρώ. Στοιχεία για τη δράση του φερόμενου ως δράστη θα παρουσιάσει στη διάρκεια της ημέρας ο διευθυντής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μπουραζάνας.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. θα ανακοινώσει και δεύτερη υπόθεση εξαπάτησης πολλών άνεργων πολιτών από τη Θεσσαλονίκη και τα Γιαννιτσά.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Θα φανώ ''κακός'' σε σχέση με το άρθρο, αλλά πιστεύω ότι χρηματίζεις κάποιον όταν του ζητάς κάτι παράνομο, εάν ζητάς κάτι νόμιμο δεν υπάρχει κατά βάση κα λόγος να δωροδοκήσεις κάποιον. Και στο κάτω κάτω, τι στο καλό δουλειές έταζε αυτός που πήρε κατά μέσο όρο από 4 χιλιάρικα από κάθε άνεργο ώστε να τους προωθήσει; δεν πιστεύω να ήταν των 300 ευρώ το μήνα...
Από κάθε "ανυποψίαστο"-άνεργο θύμα απέσπασε κατά μέσο όρο 3.615€!!!Εγώ δουλεύω και τόσα δεν έχω για να "επενδύσω"...Νομίζω πως ή κανένας τους δεν ήταν 100% "θύμα" εδώ, ποιος ξέρει τι "παιζόταν"...(και σιγά μη μάθουμε!!!) ή και οι 13 ήσαν χαζοί;;; Δεν ξέρω, αλλά πόση απελπισία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για να δώσει τόσα λεφτά που θα τα ξαναβγάλει δουλεύοντας σε 6 μήνες...εκτός κι αν μιλάμε για άλλου είδους "δουλειές" με μεγαλύτερες απολαβές...