Στην Αθήνα αύριο οι κτηνοτρόφοι

Στην Αθήνα αύριο οι κτηνοτρόφοι Facebook Twitter
0

Ραντεβού στην Αθήνα δίνουν αύριο Τρίτη κτηνοτρόφοι από όλη την Ελλάδα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Η συγκέντρωση θα γίνει στις 09.30 έξω από το κτήριο του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ) ενώ στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, στην Πλατεία Βάθη.

Μεταξύ των ζητημάτων που θα θέσουν στην ηγεσία του υπουργείου είναι, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η εξισωτική αποζημίωση, ο καταρροϊκός πυρετός, οι βοσκότοποι αλλά και οι άδειες ίδρυσης και λειτουργίας ποιμνιοστασίων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM