Επίφοβο για Έμπολα περιστατικό στην Καλαμάτα

Επίφοβο για Έμπολα περιστατικό στην Καλαμάτα Facebook Twitter
0

Περιστατικό ύποπτο για τον ιό Έμπολα στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε εκεί Φιλιππινέζος ναυτικός με υψηλό πυρετό και συμπτώματα που ανησύχησαν το νοσηλευτικό προσωπικό και τους γιατρούς.

Ο ασθενής είναι ναυτικός και ξεμπάρκαρε από πλοίο που έπιασε στο λιμάνι της Καλαμάτας. Το πλοίο ερχόταν από την Αφρική και είχε κάνει πριν στάση σε χώρα της Αφρικής.

Το ΚΕEΛΠΝΟ ήρθε σε επικοινωνία και με τον πλοίαρχο, που είπε ότι το καράβι του δεν έπιασε λιμάνι σε χώρα με κρούσματα του φονικού ιού.

Οι πρώτες εξετάσεις που έγιναν στον Φιλιππινέζο ναύτη, δείχνουν αποτελέσματα που συνάδουν και με περιστατικό ελονοσίας. Πάντως στο νοσοκομείο της Καλαμάτας έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM