Περήφανη για το γιο της δηλώνει μητέρα μαθητή που αποβλήθηκε λόγω σέλφι στην παρέλαση

Περήφανη για το γιο της δηλώνει μητέρα μαθητή που αποβλήθηκε λόγω σέλφι στην παρέλαση Facebook Twitter
11

Περήφανη για το γιο της δηλώνει η μητέρα ενός εκ των δύο μαθητών που αποβλήθηκαν επειδή κατά τη διάρκεια της παρέλασης στα Τρίκαλα έβγαλαν φωτογραφίες ποζάροντας μπροστά στην εξέδρα των επισήμων.

 «Ο γιος μου δεν πρόσβαλε το Σχολείο, ούτε τους αγωνιστές του ΄40, αλλά αντέδρασε με τον δικό του τρόπο με πολιτική αντίσταση στο σημερινό καθεστώς και μόνο μπροστά από την εξέδρα των επισήμων» δηλώνει η μητέρα στο trikalanews.gr.

Όπως μάλιστα λέει ενημερώθηκε εκ των υστέρων για τη συνεδρίαση των καθηγητών στην οποία επιβλήθηκε τριήμερη αποβολή στους δύο μαθητές. Τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά ζητώντας τα πρακτικά της συνεδρίασης για να διαπιστωθεί το σκεπτικό της αποβολής.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το trikalavoice.gr, οι δύο μαθητές έβγαλαν σέλφι δαγκώνοντας τις γραβάτες τους την ώρα που περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων.

11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Δηλαδή με τόσες σέλφι που έχουν τραβηχτεί με φόντο το Σύνταγμα, έπρεπε να είχε γκρεμιστεί μετά από όλο αυτό το βάρος των επαναστατικών δυνάμεωνΤι πήγαν παρέλαση? 3ήμερη φάγανε. Αν δεν είχαν πάει και είχαν κάνει πιο πριν με άλλους καμιά διαμαρτυρία το πολύ μία μέρα αποβολή θα έτρωγαν. Και σιγά μην το έκαναν ως πράξη πολιτικής αντίστασης. Απλά βγάλανε μία ξεχωριστή σελφι η οποία με φόντο τους επισήμους θα μάζευε πολλά like στο facebook...θα απόρεσαν και οι ίδιοι όταν θα άκουσαν τα πέρι αντίστασης από την μάνα...
Τυφλα να εχουν οι αγωνες του 21 και του 40. Αυτες ειναι επαναστασεις! Απο εδω και περα οταν περναω μπροστα απο την βουλη θα βγαζω selfie οπως ο συντροφος στα Τρικαλα.
Σαχλαμάρες. Τα παιδιά έκαναν του κεφαλιού τους και ξαφνικά έγινε πολιτική κίνηση διαμαρτυρίας. Ας δεχτούμε επιτέλους ότι κάθε πράξη έχει και την ανάλογη αντίδραση και να μην κρυβόμαστε πίσω από διακαιολογίες τύπου "πολιτική αντίδραση" και βλακείες. Αν ήταν μάγκες ας μην πηγαίνανε στην παρέλαση.
Πολιτική αντίσταση η σέλφι;;;Βαλτον μετά και στο facebook 8 ώρες τη μέρα μπας και... ανατρέψει το 'καθεστώς'."Ο γιός μου ο αγωνιστής, παλεύει με το smartphone τις αδικίες του κόσμου" είπε η μάνα.