Μεσσηνία: 6χρονη μόνη της για ώρες στο φουσκωτό μετά τον πνιγμό του πατέρα της

Μεσσηνία: 6χρονη μόνη της για ώρες στο φουσκωτό μετά τον πνιγμό του πατέρα της Facebook Twitter
Φωτό αρχείου
1

Ο 50χρονος πατέρας και η εξάχρονη κόρη του πραγματοποιούσαν βόλτα με το φουσκωτό σκάφος της οικογενείας. Λίγη ώρα μετά, διερχόμενο σκάφος τον εντόπισε νεκρό στη θάλασσα στην περιοχή Περούλια.

Όταν οι αρχές ενημερώθηκαν ότι ο άτυχος άνδρας είχε αποπλεύσει από την παραλία μαζί με την ανήλικη κόρη του  ξεκινήσαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το ανήλικο κοριτσάκι παρέμενε ολομόναχο μέσα στο φουσκωτό για αρκετές ώρες όταν εντοπίστηκε στην περιοχή «Αγίας Τριάδας» Κορώνης από λουόμενους.

 

Το κοριτσάκι παρέλαβαν οι συγγενείς του και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Την προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Κορώνης.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια