Νεκρός από πυροβολισμούς στο Πασχαλινό γλέντι 25χρονος αθλητής

Νεκρός από πυροβολισμούς στο Πασχαλινό γλέντι 25χρονος αθλητής Facebook Twitter
5

Ο 25χρονος Γιώργος Γυπάρης άφησε χθες την τελευταία του πνοή στον οικισμό Μυριοκέφαλα Ρεθύμνου, όταν κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού γλεντιού ένας 40χρονος έβγαλε το όπλο του κι άρχισε να ρίχνει μπαλωθιές. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για εμπλοκή του όπλου.

Ο 40χρονος άνδρας που χρησιμοποιούσε το όπλο κρατείται ενώ από την έρευνα προέκυψε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Από τις μπαλωθιές τραυματίστηκε στο μάτι κι ένας 23χρονος ο οποίος νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο και τις πληροφορίες από το cretalive.gr, κατά την αστυνομική έρευνα και την εξερεύνηση του χώρου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, 50 φυσίγγια και 15 κάλυκες διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

Στην περιοχή και σήμερα βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω καν τι σημαίνει βγαίνω έξω με το όπλο και ρίχνω.Υποδηλώνει την εξοικείωση του χρήστη και ότι κατά κάποιο τρόπο είναι μαγκιά;
Μπράβο, ήσουν πάρα πολύ γενναίος και πάρα πολύ λεβέντης και πάρα πολύ μάγκας επειδή μπορούσες να πιεις και επειδή μπορούσες να βρεις ένα όπλο παράνομα και επειδή μπορούσες να τραβήξεις τη σκανδάλη. Συγχαρητήρια, χρειαζόμαστε κι άλλους σαν εσένα να "τιμούν" την Κρήτη.
Για να δούμε πόσοι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Περιφεριάρχες, θα θυσιάσουν τα ψηφαλάκια τους παίρνοντας ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση ενάντια στο πρωτόγονο έθιμο της "εκτόνωσης μέσω πυροβολισμών"
Για να τελειωνεουμε με αυτη την μνημειωδη "Κρητικη μ......α" η οποι "κλεινει σπιτια" καθε τοσο θα πρεπει να ψηφισθει ειδικος νομος.Ο οποιος θα προβλεπει οτι απο οποιο "παλληκαρι" συλληφθει να "ριχνει μπαλωθιες"σε γλεντι ΔΕΝ θα αφαιρειται το οπλο του,και θα του επιτρεπεται να αποχωρησει ΜΕ αυτο.Αλλα οχι ,πλεον,στην τσεπη του.Ετσι για να αποκτησει και πρακτικη αξια το γνωστο ανεκδοτο που τελειωνει με την φραση "...πονουν,ωρε,τα παλληκαρια ; ".