Αυξημένη πληρότητα στα ξενοδοχεία όλης της χώρας για το Πάσχα

Αυξημένη πληρότητα στα ξενοδοχεία όλης της χώρας για το Πάσχα Facebook Twitter
0

Αυξημένη εμφανίζεται η πληρότητα των ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα, με τα στοιχεία που δίνουν οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων να μιλούν για πληρότητα της τάξεως του 40% με 95% ανά προορισμό.

Φαίνεται πως οι ορεινοί προορισμοί ξεπέρασαν στο νήμα τα νησιά, λόγω της επιδείνωσης του καιρού και τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Όπως γράφει η Καθημερινή, ο πλέον δημοφιλής προορισμός της χώρας για την πασχαλινή περίοδο, που είναι η Κέρκυρα, η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων φθάνει στο 90%, αναφέρει στην εφημερίδα ο πρόεδρος του συνδέσμου των ταξιδιωτικών πρακτόρων του νησιού, Δημήτρης Διαβάτης. Στην Πορταριά και στον Βόλο οι πληρότητες κινούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα, της τάξης του 95%, επισημαίνει ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, Γιώργος Ζαφείρης, συμπληρώνοντας ότι για το τριήμερο οι τιμές κυμαίνονται από 60 έως 90 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Στη Μύκονο η μέση πληρότητα των μονάδων που έχουν ανοίξει, κυρίως στην πόλη, φθάνει στο 70%, τονίζει ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων του νησιού, Ανδρέας Φιορεντίνος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM