Ποινική δίωξη για κακούργημα στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΣΩΤΗΡΙΑ

Ποινική δίωξη για κακούργημα στον πρόεδρο των εργαζομένων του ΣΩΤΗΡΙΑ Facebook Twitter
2

 

UPDATE

 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Σωτηρία».

Ο 45χρονος αναμένεται να απολογηθεί την Πέμπτη στον ανακριτή.

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων  Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) ζήτησε σήμερα να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ, που συνελήφθη χθες κατηγορούμενος για εκβιασμό και παράνομη οπλοκατοχή.

Ο 45χρονος συλληφθείς κατηγορείται ότι ζητούσε εκβιαστικά 50.000 ευρώ από τη διευθύντρια του νοσοκομείου προκειμένου να ολοκληρωθεί συμφωνία –παρά την αντίθεση του σωματείου- με το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Όπως έγινε γνωστό χθες, ο 45χρονος συνελήφθη έχοντας επάνω του τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που πήρε από την διευθύντρια.

Επίσης, μετά από έρευνα στο σπίτι του και το αυτοκίνητό του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι Waltro, δύο πτυσσόμενα μαχαίρια, ένα σιδερένιο γκλοπ και κυνηγετική καραμπίνα.

Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ «καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την αποκρουστική πρακτική του προέδρου του δ.σ  του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ» και προσθέτει ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές αμαυρώνουν την εικόνα  του συνδικαλιστικού κινήματος».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια