Οι "τυφλοί" στα νησιά συνεχίζουν να βρίσκουν το φως τους ως δια μαγείας.

Οι "τυφλοί" στα νησιά συνεχίζουν να βρίσκουν το φως τους ως δια μαγείας. Facebook Twitter
5

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με τα "μαϊμού" επιδόματα 200 ευρώ το μήνα που έπαιρναν πολλοί κάτοικοι στα νησιά. Όπως διαβάζουμε στο ΑΠΕ στην Κάλυμνο κλήθηκαν για επανέλεγχο 156 άτομα, εκ των οποίων δεν προσήλθαν τέσσερις. Από τους 152 που εξετάσθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οι 100 δεν ήταν τυφλοί (ποσοστό 65,79%). Αντίστοιχα, στη Ρόδο, κλήθηκαν 131 επιδοματούχοι, και από τους 125 που εξετάστηκαν, οι εννέα διαπιστώθηκε δεν ήταν τυφλοί (7,20%).

Ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης εκφράζει "απογοήτευση και οργή", αλλά κανείς δεν μας εξηγεί πώς έχουμε φθάσει στο 4ο χρόνο με μνημόνια και τέτοια κρούσματα συνεχίζουν να αποκαλύπτονται.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Δεν θα περασει η ιταμη προσπαθεια συκοφαντησης του αγωνιζομενου Ελληνικου λαου με παρομοια αρθρα.Ειμαστε ολοι τυφλοι και μας ψεκαζουν συνεχως! Αερααααα!