Καταδίωξη Μπαρμπαρούση στην Eθνική οδό - Διέφυγε μπλόκο της αστυνομίας

Καταδίωξη Μπαρμπαρούση στην Eθνική οδό - Διέφυγε μπλόκο της αστυνομίας Facebook Twitter
EUROKINISSI
3

Καταδίωξη εξελίχθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.

Ο Μπαρμπαρούσης κατευθυνόταν στην Πάτρα, όπου εντοπίστηκε να οδηγεί το ΙΧ αυτοκίνητό του με υπερβολική ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 180 χιλιόμετρα. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέρασε γύρω στις 9 μ.μ.τα διόδια της γέφυρας του Ρίο, όμως στο σήμα που του έκαναν οι αστυνομικοί, δεν σταμάτησε, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδίωξη.

Ο Μπαρμπαρούσης κατάφερε να προσπεράσει το μπλόκο που είχαν στήσει οι αστυνομικές αρχές για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου που εκκρεμεί εις βάρος του για προπαρασκευαστικές πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Αιτωλοακαρνανία, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας εντοπίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομερίου και της Κατούνας, όπως επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται και σε άλλες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, σε περίπτωση που ο Κώστας Μπαρμπαρούσης επιχειρήσει να κινηθεί προς νομούς της Στερεάς Ελλάδας ή της Ηπείρου.

Νωρίτερα για τις δηλώσεις του στην Βουλή ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Γιώργο Καλούδη με το κακουργηματικού βαθμού αδίκημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας.

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Πάει, την είδε επαναστάτης του 1821. "Το Ελληνικό Κράτος έχει ξεκινήσει εκτεταμένη καταδίωξη για την σύλληψη Βουλευτή του που διαφεύγει με κινηματογραφικό τρόπο". Πω πάλι ρεζίλι θα γίνουμε διεθνώς. Πάντως, ωραίος και αυτός. Πρώτα πετάει την βόμβα και μετά πάει και κρύβεται. Λες και δεν γνώριζε πως δεν θαχε επίπτωση. Τολμηρά παλικάρια. Ξαφνιάστηκα ελαφρώς με την διαγραφή του (όσο νάναι δεν ήταν δηλώσεις μακρυά απ την ρητορική τους και χειροκροτήθηκε από την ΧΑ) πάντως. Μάλλον λόγω ψήφων. Είδε ο Αρχηγός τους πως ήταν παρατραβηγμένο και πως ίσως μείωνε τα ποσοστά τους. Εκτός και αν θυσίασαν έναν δικό τους επίτηδες αφήνοντας του να πει κάποια πράγματα...