Μυστήριο με 34χρονο που είπαν πως πέθανε από μέλισσα - Δεν βρέθηκε σημάδι από τσίμπημα

Μυστήριο με 34χρονο που είπαν πως πέθανε από μέλισσα - Δεν βρέθηκε σημάδι από τσίμπημα Facebook Twitter
0

Μια περίπλοκη υπόθεση θανάτου ενός 34χρονου ο οποίος πέθανε ξαφνικά χθες Παρασκευή, απασχολεί τα Τρίκαλα.

Αν και οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο νεαρός άντρας πέθανε από αλλεργικό σοκ από τσίμπημα μέλισσας, σήμερα γίνεται γνωστό πως δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να μαρτυρά κάτι τέτοιο.

Τα νέα δεδομένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr, δεν συγκλίνουν ότι ο θάνατος του 34χρονου προήρθε από αλλεργικό σοκ.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η γενική εικόνα, τα σημεία και τα συμπτώματα, δεν ήταν τα συνηθισμένα ενός αλλεργικού ανθρώπου που έχει υποστεί αλλεργικό σοκ από τσίμπημα σφήκας ή μέλισσας.

Κατά την διασωλήνωση που υποβλήθηκε ο άτυχος 34χρονος για να γίνει η ενδεχόμενη ανάνηψή του, η ομάδα υποδοχής δεν διαπίστωσε σημεία αλλεργικού σοκ κάτι που επίσης δεν εντόπισαν οι άλλοι γιατροί που βρισκόταν εκείνη την ώρα στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 34χρονος ήταν στο κτήμα της οικογένειας μαζί με τον πατέρα του. Επιστρέφοντας στο σπίτι ο άτυχος 34χρονος δεν ανέφερε κάποιο σύμπτωμα στην οικογένεια και μετά από ώρα, ο πατέρας του τον βρήκε σωριασμένο στην αυλή του σπιτιού.

Από την Αστυνομία έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και γι' αυτό διατάχθηκε η προβλεπόμενη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ο πατέρας ανέφερε όμως πως τον 34χρονο γιο του τον τσίμπησαν μέλισσες, καθώς δίπλα στο κτήμα υπάρχει ένα μελίσσι. Τσιμπήματα όμως σύμφωνα και με την δήλωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρη Παρθένη στο trikalaola.gr, δεν βρέθηκαν.

Για τα αίτια θανάτου πλέον όμως, κανείς δεν μπορεί να εκφράσει με σιγουριά τη συνέβη στον άτυχο νέο, ο οποίος εργαζόταν ως σωφρονιστικός υπάλληλος στις Φυλακές Γρεβενών.

Όλα θα διαπιστωθούν στην νεκροψία, που μάλλον λόγω της αργίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη, εκτός αν αλλάξει κάτι και εκτάκτως βρεθεί ιατροδικαστής.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ