Καταδικάστηκαν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας για παράβαση περιβαλλοντολογικών διατάξεων

Καταδικάστηκαν ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος Κέρκυρας για παράβαση περιβαλλοντολογικών διατάξεων Facebook Twitter
0

Με ποινή φυλάκισης οχτώ ετών με τριετή αναστολή, καταδικάστηκαν από το τριμελές πλημμελειοδικείο Κερκύρας, ο δήμαρχος Κώστας Νικολούζος και ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Σπύρος Ασπιώτης, για την κατηγορία της παράβασης περιβαλλοντολογικών διατάξεων.

Η καταδίκη ήρθε μετά τη μήνυση που τους ασκήθηκε την περασμένη Κυριακή, από τον πολιτιστικό εξωραϊστικό σύλλογο Τεμπλονίου: Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος, έδωσαν εντολή σε υπάλληλο του δήμου καθαριότητας να επιρρίψει απορρίμματα στο ήδη κλειστό κύτταρο β΄ του ΧΥΤΑ Τεμπλονίου.

Το δικαστήριο έκρινε την ενοχή τους μετά από μία μαραθώνια δικαστική διαδικασία, που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι και διήρκησε μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ συνέχεια δόθηκε από σήμερα το πρωί μέχρι τις 9.30 περίπου το βράδυ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM