Και αστυνομικός στην επίθεση κατά Μπουτάρη - Πώς κατεγράφη σε βίντεο

Και αστυνομικός στην επίθεση κατά Μπουτάρη - Πώς κατεγράφη σε βίντεο Facebook Twitter
3

Η Ελληνική Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για την πλήρη ταυτοποίηση όσων εμπλέκονται στην επίθεση σε βάρος του Γιάννη Μπουτάρη και σύμφωνα με τις εξελίξεις υπάρχει και εμπλοκή αστυνομικού.

Το Voria.gr μεταδίδει πως οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν προχωρήσει, έχουν ταυτοποιηθεί άλλα τουλάχιστον τρία με τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων είναι και ένας αστυνομικός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τα βίντεο τα οποία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι ο αστυνομικός δεν έχει άμεση συμμετοχή στην επίθεση κατά του δημάρχου, ωστόσο, εμφανίζεται να είναι στην ομάδα εκείνων οι οποίοι δίνουν το έναυσμα για την επίθεση στον κ. Μπουτάρη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το στοιχείο αυτό καθώς και για την εν γένει πορεία των ερευνών η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχει ενημερώσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί τώρα να δέσει τα στοιχεία της δικογραφίας γι' αυτά τα επιπλέον τρία με τέσσερα άτομα ώστε στη συνέχεια να την αποστείλει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει επίσης τη στάση την οποία τήρησαν οι περίπου πέντε αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι ήταν στο σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με  πηγή, εξ αυτών, μόνον ένας προσέτρεξε σε βοήθεια προς τον δήμαρχο και συγκεκριμένα, προσπάθησε να απωθήσει τους επιτιθέμενους την ώρα που ο κ. Μπουτάρης είχε πέσει στο έδαφος.

Οι υπόλοιποι τέσσερις φαίνεται να παραμένουν αδρανείς και απλώς να παρατηρούν τα γεγονότα, χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να παρεμποδίσουν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα έχουν ταυτοποιηθεί πλήρως πέντε άτομα. Τα τρία καταδικάστηκαν χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινές 14 έως 21 μηνών, ο τέταρτος, ο 17χρονος ανήλικος παραπέμφθηκε να δικαστεί από δικαστήριο ανηλίκων στις 4 Οκτωβρίου και ο πέμπτος, ένας 41χρονος, κάτοικος Κορδελιού ο οποίος προπηλάκισε τον κ. Μπουτάρη έχοντας στην αγκαλιά το παιδί του, αναζητείται.

Πηγή: voria.gr

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια