ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μπουτάρης στο δικαστήριο: «Υπήρχε οργανωτής στην επίθεση - Τρόμαξα και πανικοβλήθηκα»

Μπουτάρης στο δικαστήριο: «Υπήρχε οργανωτής στην επίθεση - Τρόμαξα και πανικοβλήθηκα» Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Για οργανωμένη επίθεση έκανε λόγο σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης, στο δικαστήριο, ενώ περιέγραψε την στιγμή της επίθεσης, τα όσα άκουσε, τα χτυπήματα και στοιχεία για τους κατηγορούμενους.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, στο δικαστήριο υποστήριξε ότι υπήρχε «ενορχηστρωτής» που έδινε σύνθημα για το που και πότε θα τον χτυπήσουν.

«Δεν παρασύρθηκαν. Ήταν οργανωμένο. Υπήρχε ενορχηστρωτής, ο οποίος έδινε το σύνθημα και χτυπούσε παλαμάκια να μαζευτούν γύρω μου» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης στο δικαστήριο.

«Μελετημένη η κλωτσιά του 20χρονου»

«Είδα τον 20χρονο κατηγορούμενο που προσπαθεί να με κλωτσήσει. Με πέτυχε στο στομάχι αλλά όχι γεμάτα γιατί είχε βρει πρώτα στον έναν συνοδό μου. Ήταν δυνατή κλωτσιά. Ένας φίλος μου, δάσκαλος πολεμικών τεχνών μου είπε ότι η κλωτσιά ήταν μελετημένη και επικίνδυνη ώστε να μου κάνει την κοιλιά κομμάτια» είπε αναγνωρίζοντας τον έναν δράστη ο κ. Μπουτάρης.

Συνεχίζοντας για τον πρώτο 20χρονο ο Γ. Μπουτάρης είπε ότι έσπασε το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου και προσπάθησε να πάρει ένα τσαντάκι.

Για τον 36χρονο ο Γ. Μπουτάρης τον αναγνώρισε που έβγαλε το φανελάκι του και το χρησιμοποιούσε για να τον χτυπάει. Για τον 19χρονο είπε ότι τον κλώτσησε όταν ήταν πεσμένος.

«Όταν έπεσα κάτω αισθάνθηκα να με πατάνε και να με κλωτσάνε» είπε ο Γ. Μπουτάρης.

«Τρόμαξα και πανικοβλήθηκα μην μείνω στον τόπο. Αισθάνθηκα έντονο πόνο. Με κράτησαν στο νοσοκομείο με το φόβο εσωτερικής αιμορραγίας. Δεν είναι σπουδαία τα τραύματα μου αλλά τρόμαξα κ. Πρόεδρε».

Η  επίθεση στο αυτοκίνητο


«Το τζάμι ήταν σπασμένο. Αυτός εδώ ο ψηλός (αναφέρθηκε στον έναν από τους κατηγορούμενους) έβαλε το χέρι του μέσα στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να αρπάξει το σακίδιο που είχα μέσα. Ήταν δίπλα μου και δυο με κουκούλα.

Η κυρία Γούλα προσπάθησε να με προστατέψει. Τον άλλον τον είδα να έρχεται από μακρυά» είπε ο Γιάννης Μπουτάρης για την στιγμή που προσπαθούσε να μπει στο αυτοκίνητο.

 Με πληροφορίες από seleo/ thessnews

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM