Προκλητικές δηλώσεις Μπέου για Μπουτάρη: Δεν ασχολούμαι μαζί του - Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο

Προκλητικές δηλώσεις Μπέου για Μπουτάρη: Δεν ασχολούμαι μαζί του - Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο Facebook Twitter
eurokinissi
3

Την ώρα που σχεδόν όλος ο πολιτικός κόσμος έχει καταδικάσει την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος προκαλεί με δηλώσεις του.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου γιατί δεν καταδικάζει την επίθεση εναντίον του Μπουτάρη, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με θέματα που δεν αφορούν την πόλη του και αφήνει τους άλλους να ασχολούνται με έναν άνθρωπο που έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο.


«Εδώ έχουμε σοβαρά θέματα, ποια επίθεση. Δεν βγάζουμε ψηφίσματα για θέματα που δεν αφορούν την πόλη και δεν ασχολούμαι. Αυτοί (η αντιπολίτευση) είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν για το θεαθήναι ασχολούνται με τον Μπουτάρη . Έχει κλείσει θέση στο νεκροταφείο 88 χρονών και ασχολούνται με τον Μπουτάρη. Άμα θέλουν να παίζουν πολιτικά παιχνίδια δικαίωμά τους » δήλωσε σύμφωνα με το magnesianews.gr

Χθες ο δήμαρχος Βόλου αρνήθηκε να εγκρίνει ψήφισμα καταδίκης κατά της επίθεσης που δέχτηκε ο Γιάννης Μπουτάρης, κατά γιατί όπως είπε, φοράει σκουλαρίκι και δεν τον συμπαθεί.

Πριν ακόμα ξεκινήσει η συνεδρίαση, η πλειονότητα της αντιπολίτευσης αποχώρησε, καθώς η πλειοψηφία του συμβουλίου δεν αποδέχθηκε το αίτημα να συζητηθεί και να εγκριθεί το αίτημα του ψηφίσματος.

Ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε πως η δημοτική αρχή δεν εγκρίνει πάγια τη συζήτηση ψηφισμάτων που δεν αφορούν την πόλη. Όπως ανέφερε, «δεν θα συζητηθεί το ψήφισμα, γιατί δεν το επιθυμεί η πλειοψηφία. Δεν μου αρέσει ο κ. Μπουτάρης, γιατί φοράει σκουλαρίκι».

Σε άλλη συνέντευξή του, στο ραδιόφωνο FOCUS του Βόλου ο Αχιλλέας Μπέος δήλωσε:


«Οι άντρες, αν δεχτούμε επίθεση με ξύλο, απαντάμε με ξύλο. Ούτε βάζουμε τα κλάματα, ούτε βάζουμε τον πρωθυπουργό να κάνει δηλώσεις. Αν συνέβαινε σε εμένα, θα απαντούσα με ξύλο».

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Το πρόβλημα μεγάλε είναι ότι εσύ δεν θα ήσουν ποτέ στη θέση του Μπουτάρη γιατί απλούστατα θα ήσουν από την πλευρά των τραμπούκων. Σίγουρα λέει πολλά για τη χώρα μας ότι η τέταρτη (ή τρίτη, δεν θυμάμαι) μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας έχει ψηφίσει για δήμαρχο αυτόν τον άνθρωπο.