Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας που προπηλάκιζε τον Μπουτάρη με το παιδί στην αγκαλιά - Φωτογραφίες των συλληφθέντων

Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας που προπηλάκιζε τον Μπουτάρη με το παιδί στην αγκαλιά - Φωτογραφίες των συλληφθέντων Facebook Twitter
13

Τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ένας είναι ανήλικος έχουν συλληφθεί έως τώρα για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια, έχουν ταυτοποιηθεί έξι ακόμα άτομα που εκτιμάται πως εμπλέκονται στην επίθεση, ανάμεσά τους κι ο άνδρας που που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις καθώς έχει ένα παιδί στην αγκαλιά του.

Η Αστυνομία περιμένει την εισαγγελική παραγγελία για την συνέχιση της έρευνας ώστε να σχηματιστεί συμπληρωματική δικογραφία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. περίπου 500 αστυνομικοί βρίσκονταν επί ποδός για την φύλαξη των εκδηλώσεων μνήμης για τους Πόντιους, όμως οι περισσότεροι ήταν τοποθετημένοι κοντά στο προξενείο της Τουρκίας, όπου λάμβανε χώρα πορεία.

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα που ήταν στο πλευρό του δημάρχου όσο το πλήθος ορμούσε εναντίον του μίλησε για όσα έζησε.

«Αυτό που με τρόμαξε ακόμη περισσότερο είναι ότι κανείς από τους παριστάμενους στην εκδήλωση δεν προσπάθησε να εμποδίσει τους δράστες να χτυπούν τον κ. Μπουτάρη», είπε, σημειώνοντας πως το υπόλοιπο πλήθος δεν φαίνεται να αναλογίστηκε καν πως πρόκειται για τον δήμαρχο της πόλης του.

Χαρακτήρισε τρομακτικές τις αναρτήσεις ορισμένων, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι οι δράστες έπραξαν σωστά διότι ο κ. Μπουτάρης είχε κάνει προκλητικές δηλώσεις.

«Είναι σαν να λένε ότι δεν φταίει ο βιαστής αλλά η γυναίκα που φοράει κοντή φούστα» είπε.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ 

Ελλάδα
13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Επαναλαμβάνω θα του πάρουν το παιδί ή θα τον βάλουν φυλακή επειδή αποδοκίμασε έναν δήμαρχο;Επί παραδείγματι σε ένα γήπεδο τι έπρεπε να είχε γίνει, όπου βρίζουν, βλασφημούν και καταριούνται μπροστά σε παιδιά και κάποιες φορές προβαίνουν και σε χειρότερες πράξεις; Εκεί γιατί δεν μιλάει κανείς;Θα δώσω εγώ την απάντηση. Απλώς ιδεολογικά ο μπουτάρης με την κυβέρνηση κινούνται στον ίδιο χώρο.
Χάνεις την ουσία. Όπως και νάχει, όχι φυσικά, δεν θα μπει και δα φυλακή, ούτε θα αφαιρεθεί η κηδεμονία για ένα βρίσιμο. Ένα πρόστιμο θα το φάει όμως. Στην τσέπη κόβονται όλες οι μαγκιές. Όσο για τις Αρχές: ναι συχνά υποτιμούν την πραγματική κατάσταση (είναι και λίγο δύσκολο το θέμα) αλλά όταν όντως έχει συμβεί κάτι ή έχει γίνει καταγγελία δεν θυμάμαι ποτέ η Αστυνομία να μην ασχολήθηκε. Και για να σχολιάσω και κάτι άλλο που λες παρακάτω σχετικά με το ότι ιδεολογικά ταυτίζεται με την Κυβέρνηση οπότε και τον στηρίζουν: ναι το βλέπω, χόρτασε κυβερνητική εύνοια. Καλά προστασία δε, άστο. Μπορεί τώρα πια να τάσσονται υπερ του αλλά στο παρελθόν πέρα απο κάτι διασπαρτες δηλώσεις δεν θυμάμαι τίποτα ιδιαίτερο. Τέλος, ΝΔ δεν είμαι αλλά και εκείνη να κυβερνούσε τώρα ακόμα με κάναν Σαμαρά πχ, οι αντιδράσεις πιστεύω σχεδόν ίδιες θα ήταν. Μπορεί να μην έβγαινε κάθε κυβερνητικό μέλος όπως τώρα να εξέφραζε την στήριξη του (καθότι αντίπαλος της νδ ο Μπουτάρης) αλλά ο ΠΘ και αρμόδιος Υπουργός ναι και οι ποινικές διώξεις και συλλήψεις σίγουρα θα λάμβαναν χώρα, μην τα ισοπεδώνουμε και όλα.
Από την καθημερινή μου εμπειρία ζώντας σε αυτή τη χώρα παρατηρώ ότι οι περισσότεροι Έλληνες στηρίζουν την παρανομία και την ανομία (χωρίς να το γνωρίζουν). Η νοοτροπία αυτή έχει φυσικά περάσει και στις 3 εξουσίες (καθώς και οι άρχοντες μας είναι Έλληνες και όχι π.χ. Δανοί ή Φινλανδοί). Όσοι προλάβετε, μεταναστεύστε σε μία χώρα που τηρεί τους νόμους της. Οι υπόλοιποι που θα μείνουμε εδώ όμως τι θα απογίνουμε; Η πορεία προς τη ζούγκλα για πόσο θα συνεχιστεί; Υπάρχει κάτι που μπορεί να μας σταματήσει;
"Αυτό που με τρόμαξε ακόμη περισσότερο είναι ότι κανείς από τους παριστάμενους στην εκδήλωση δεν προσπάθησε να εμποδίσει τους δράστες να χτυπούν τον κ. Μπουτάρη," είπε, σημειώνοντας πως το υπόλοιπο πλήθος δεν φαίνεται να αναλογίστηκε καν πως πρόκειται για τον δήμαρχο της πόλης του. Πηγή: www.lifo.grΑυτό ακριβώς είναι και η σημαντικότερη παρατήρηση που μπορεί να κάνει κανείς - πιο σοκαριστική ακόμα και από αυτόν καθαυτόν τον ξυλοδαρμό. Ενώ ήταν φανερό εξ αρχής το τι επρόκειτο να ακολουθήσει, κανένας από όλους τους πολυπληθείς παρευρισκόμενους δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει. Τίποτα. Και αυτό λέει πολλά. Πάρα πολλά. Οι κατόπιν εορτής ανακοινώσεις δεν κρύβουν και δεν ξεπλένουν ούτε κατ' ελάχιστον αυτή την τεραστίου μεγέθους ξεφτίλα...
Ωραία είναι τα λόγια αλλά στην πράξη δεν είναι πάντα εύκολο. Ακόμα και εγώ που είμαι 110 κιλά "μοσχάρι" και μάλιστα με εκπαίδευση, αν βλέπω 5 να χτυπούν έναν, μέσα σε πλήθος χωρίς να γνωρίζω αν θα έρθουν άλλοι πέντε και φάω καμία αδέσποτη (στην χειρότερη με καμία λεπίπδα) θα το σκεφτώ 2 φορές πριν εμπλακώ.
Εμένα πάλι η στάση του πλήθους από την αρχή μέχρι και το τέλος του βίντεο μου κάνει περισσότερο σε συναίνεση παρά σε δισταγμό. Για αυτό και είπα ότι η στάση αυτή λέει πολλά...
Δυστυχώς τώρα έπεσε στην αντίληψή μου το άρθρο, άρα σχολιάζω καθυστερημένα.Κατ' αρχήν, το σχόλιό σας παρακάτω στον "βεβαίως", δείχνει ότι ούτως ή άλλως "δεν γουστάρετε τον υμνητή του Κεμάλ".Άρα, κατ' αρχήν δεν θα θέλατε να τον υπερασπισθείτε σε αυτό που πέρασε, ακόμη και αν δεν φοβόσαστε "να φάτε καμία αδέσποτη". Έρχομαι τώρα στο φόβο σας.Έχετε δηλώσει εδώ στην Λάϊφο, ότι το IQ σας είναι στον Θεό και ότι γνωρίζετε περί στρατιωτικών και άρα όταν μιλάτε περίπου να καθόμαστε προσοχή.Τώρα λέτε ότι είστε και 110 κιλά και γυμνασμένος.Παρ' όλα αυτά, φοβάστε να υπερασπισθείτε κάποιον που τον δέρνει ένας όχλος (όταν το θέλετε βέβαια).Εγώ ήξερα ότι οι άντρες με τα δικά σας προσόντα ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ IQ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΡΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.Και σε τελευταία ανάλυση, ακόμη και αν πληγούν, θα δείξουν τι αξίες πιστεύουν.Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.Είναι λοιπόν θέμα φρονήματος και αξιών που πιστεύει ο καθένας, ότι αξίζει να παλέψει και ας φάει και καμιά αδέσποτη.