Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση συμπαράστασης των πολιτών στον Γιάννη Μπουτάρη

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση συμπαράστασης των πολιτών στον Γιάννη Μπουτάρη Facebook Twitter
SOOC
2

Συγκέντρωση συμπαράστασης στον Γιάννη Μπουτάρη διοργανώνουν, αύριο στις 5μ.μ, πολίτες της Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο της συμπρωτεύουσας. 

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο κ. Μπουτάρης δέχθηκε επίθεση από τραμπούκους, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων. Για την υπόθεση έχουν ήδη προσαχθεί δύο άτομα στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Για τη συγκέντρωση συμπαράστασης, έχει δημιουργηθεί σελίδα στο facebook για όσους ενδιαφέρονται να επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ή να λάβουν επιπλέον πληροφορίες. 

Το μήνυμα των διοργανωτών

«Ως πολίτες μιας πόλης που οφείλει να αντιδράσει στη βία, στην ανελευθερία, στον τραμπουκισμό, διοργανώνουμε συγκέντρωση συμπαράστασης στον Δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, στον Γιάννη Μπουτάρη.


Σιωπηλά και ειρηνικά συγκεντρωνόμαστε για να του δηλώσουμε με θάρρος πως είμαστε δίπλα του, πως είμαστε μαζί του απέναντι σε ό,τι πληγώνει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ελευθερία, τη δημοκρατία.

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας. Όλους όσους πιστεύετε πως αυτή η πόλη είναι πολλά περισσότερα απο εθνολαϊκιστικές άναρθρες κραυγές.

Δεν θα τους χαρίσουμε την ελευθερία μας. Δεν θα τους χαρίσουμε τη δημοκρατία. Δεν θα τους χαρίσουμε τη πόλη μας.

Αύριο όλοι, στις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα του δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης.

Θα έρθεις;» αναφέρουν στο μήνυμά τους οι διοργανωτές.

Τόσκας: Οι ακροδεξιοί τραμπούκοι θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες

«Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Τόσκας.

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση συμπαράστασης των πολιτών στον Γιάννη Μπουτάρη Facebook Twitter
Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM