Δύο προσαγωγές στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη

Δύο προσαγωγές στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για την επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη Facebook Twitter
0

Στην προσαγωγή δύο υπόπτων για τη χθεσινή, τραμπούκικη επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, προχώρησε η ελληνική αστυνομία στη συμπρωτεύουσα.

Νωρίτερα, με τον Γιάννη Μπουτάρη επικοινώνησε προσωπικά και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, διαβεβαιώνοντάς τον πως οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

«Οι τραμπούκοι – ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη», ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Τόσκας.


Η άγρια επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων.

Αξιοποιώντας τις φωτογραφίες και τα βίντεο από την επίθεση, η αστυνομία συγκεντρώνει στοιχεία με στόχο τη σύλληψη των δραστών.

Οι δύο προσαχθέντες εξετάζονται στο κτίριο της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης, που διανυκτέρευσε στο Ιπποκράτειο έπειτα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε, έχει ήδη υποβάλει μήνυση σε βάρος των αγνώστων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM