Ομολογία μάνας και κόρης: Έπνιξαν το μωρό και το πέταξαν στα σκουπίδια

Ομολογία μάνας και κόρης: Έπνιξαν το μωρό και το πέταξαν στα σκουπίδια Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Την Πέμπτη θα απολογηθεί η 19χρονη και η μητέρα της που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του μωρού που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη.

Το μωρό εντόπισε πνιγμένο, νωρίτερα, ένας διερχόμενος ρακοσυλλέκτης. Σε βάρος των δύο γυναικών ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία.

Η 19χρονη έχει υποστηρίξει προανακριτικά ότι αντιλήφθηκε την εγκυμοσύνη της στον 7ο μήνα και δεν το είπε στη μητέρα της για να αποφύγει την αντίδρασή της.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, η 19χρονη είπε ότι όταν άρχισαν οι πόνοι του τοκετού, κατά τις 11:30 μ.μ, η μητέρα της τη βοήθησε ενώ η ίδια τύλιξε με κορδόνι το λαιμό του νεογέννητου και έφραξε το στόμα του με κομμάτια χαρτιού.

Η μητέρα της 19χρονης φέρεται να υποστηρίζει ότι βοήθησε την κόρη της στον τοκετό λόγω της κατάστασής της, καθώς και στη μεταφορά και την εναπόθεση του μωρού στον κάδο απορριμμάτων.

Ο δικηγόρος των δύο γυναικών γνωστοποίησε ότι θα ζητηθεί μετατροπή της κατηγορίας σε παιδοκτονία για την 19χρονη και συνέργεια σε ανθρωποκτονία για τη μητέρα της.

Παράλληλα, θα αιτηθούν διορισμό ψυχιάτρου πραγματογνώμονα, καθώς η 19χρονη ισχυρίζεται ότι πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη και βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Βρήκαμε την επιλόχιο κατάθλιψη, που φυσικά υπάρχει και είναι σοβαρότατη, και την κάναμε κολυμβήθρα του Σιλωάμ! Και καλά, ας πούμε για την ιστορία ότι η κόρη είχε. Η μάνα τί σκατά είχε;; Που έπνιξε το μωρό λες κι ήτανε ποντίκι; Χάθηκε μωρέ να το αφήσετε σε καμιά πόρτα; Αντε να χαθείτε, άλλοι δίνουν την ψυχή τους, χώρια τα λεφτά σε εξωσωματικές να αποκτήσουν ένα μωρό...