Αγωνία για 19χρονο που εξαφανίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Αγωνία για 19χρονο που εξαφανίστηκε στην Αιτωλοακαρνανία - Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Facebook Twitter
Eurokinissi (φωτογραφία αρχείου)
0

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 19χρονου Ολλανδού, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το πρωί της Κυριακής στην στην Κάτω Βασιλική Αιτωλοακαρνανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο 19χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή για διακοπές μαζί με την οικογένεια του, κατευθύνθηκε για μια βόλτα στο βουνό Βαράσοβα στις 8 το πρωί.

Δύο ώρες αργότερα, ο παππούς του τον είδε με τα κυάλια να βρίσκεται σε ένα υψηλό και δύσκολο σημείο του βουνού, και από τότε έχουν χαθεί τα ίχνη του.

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, με τη συμμετοχή της αστυνομίας, πυροσβεστών από Ναύπακτο και Μεσολόγγι, καθώς και της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο Μαξ.

Όπως αναφέρει το tempo24, με τη συνδρομή ιδιώτη βαρκάρη έγιναν έρευνες και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, αλλά και ανεμοπτεριστές που γνωρίζουν καλά την περιοχή και το βουνό πραγματοποίησαν πτήσεις.

Ωστόσο, οι έρευνες είναι μέχρι στιγμής άκαρπες. Η επιχείρηση σταμάτησε μόλις έπεσε το σκοτάδι και αναμένεται να συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας αύριο. Αναμένεται να ζητηθεί και η συμμετοχή ενός ελικοπτέρου Super Puma.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM