Τρεις συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα στην Αθήνα, για ΔΕΗ, συντάξεις και νοσοκομεία - Απροσπέλαστο το κέντρο

Τρεις συγκεντρώσεις και πορείες σήμερα στην Αθήνα, για ΔΕΗ, συντάξεις και νοσοκομεία - Απροσπέλαστο το κέντρο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Τρεις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας πραγματοποιούνται σήμερα, από εργαζόμενους στη ΔΕΗ, συνταξιούχους καθώς και εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία.

Το κέντρο της Αθήνας θα είναι απροσπέλαστο για αρκετές ώρες.

Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν στις 10 το πρωί στην πλατεία Κοτζιά, όπου συνταξιούχοι θα διαμαρτυρηθούν για τις περικοπές των συντάξεων που θα προχωρήσει η κυβέρνηση το προσεχές διάστημα, την κατάργηση του ΕΚΑΣ και τη μείωση του αφορολόγητου.

Στις 10.30, η ΠΟΕΔΗΝ προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της 1ης ΥΠΕ στους Αμπελοκήπους. Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία ζητούν την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων του κλάδου.

Για τις 10.30 έχει προγραμματιστεί επίσης προσυγκέντρωση εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ έξω από τα γραφεία της στη Χαλκοκονδύλη, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Στις 12 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, καθώς θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής το νομοσχέδιο για την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM