Νεκρός βρέθηκε ο Γιώργος Στεργιόπουλος- Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 32χρονου

Νεκρός βρέθηκε ο Γιώργος Στεργιόπουλος- Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 32χρονου Facebook Twitter
0

Τραγική κατάληξη είχε το μεσημέρι της Κυριακής η έρευνα για την εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου από τον Άγιο Στέφανο.

Δυστυχώς ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε σήμερα νεκρός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Silver Alert ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος ο οποίος αγνοείτο από την Παρασκευή (20.04.2018) εντοπίστηκε νεκρός μετά από αξιοποίηση σοβαρών μαρτυρίων και έρευνες.

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».

Νεκρός βρέθηκε ο Γιώργος Στεργιόπουλος- Τραγική κατάληξη στην εξαφάνιση του 32χρονου Facebook Twitter

O Γιώργος Στεργιόπουλος εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής 20 Απριλίου και τις τελευταίες ώρες μετά από έκκληση της οικογένειας υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση για πληροφορίες που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό του.

Το γεγονός πως το αυτοκίνητο του, ένα FIAT Seicento με αριθμό κυκλοφορίας ΒΥΙ 3360, εντοπίστηκε από την Αστυνομία το μεσημέρι της ίδιας μέρας, σ' ένα οικόπεδο λίγο μετά το φράγμα του Μαραθώνα, είχε εντείνει την ανησυχία των δικών του.

Το όχημα ήταν κλειδωμένο και μέσα του βρισκόταν το πορτοφόλι του με χρήματα και όλα τα προσωπικά του έγγραφα και το σακίδιο του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την ιστοσελίδα της Αγγελικής Νικολούλη, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος δεν εργαζόταν και είχε πρόσφατα χωρίσει.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ