Οπαδός του Παναθηναϊκού πυροβολήθηκε με αεροβόλο έξω από το ΟΑΚΑ

Οπαδός του Παναθηναϊκού πυροβολήθηκε με αεροβόλο έξω από το ΟΑΚΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Με τραύμα στο πόδι, πιθανόν από αεροβόλο, διακομίστηκε στις 20:00 το βράδυ, από τον εξωτερικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, σε ιδιωτικό νοσοκομείο στο Μαρούσι, 41χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού.

Ο 41χρονος, δέχθηκε πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο έξω από τη θύρα 29 του κλειστού του ΟΑΚΑ, λίγο πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ευρωλίγκα.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για το περιστατικό από το νοσοκομείο, όπου αφαιρέθηκε μια βολίδα από το πόδι του τραυματία, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ενώ βάδιζε έξω από το ΟΑΚΑ, ένοιωσε ένα κάψιμο στο πόδι και διαπίστωσε ότι είχε τραυματιστεί.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τους ισχυρισμούς του οπαδού του Παναθηναϊκού και ερευνούν την υπόθεση.

Όπως έγινε γνωστό, δεν είχε σημειωθεί κάποιο επεισόδιο έξω από το στάδιο, που να είχε ασχοληθεί η Αστυνομία.

Προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να διευκρινιστεί τι ακριβώς έχει συμβεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM