«Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου» απαντά στον Καμμένο ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα

«Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου» απαντά στον Καμμένο ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα Facebook Twitter
12

Την αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, ενός εκ των νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος προκάλεσαν τα όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας είπε μεταξύ άλλων χθες ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει.Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

«Θα βουτάς τη γλώσσα σου στο μυαλό σου» απαντά στον Καμμένο ο νεαρός που ύψωσε τη σημαία στη βραχονησίδα Facebook Twitter

Με μια ανάρτηση στο Facebook επιτίθεται στον υπουργό Άμυνας και του λέει να «βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς».

Συγκεκριμένα ο νεαρός έγραψε (διατηρείται η ορθογραφία):

«ΛΟΙΠΌΝ ΚΑΜΕΝΕ ΆΚΟΥ ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙΔΉΠΟΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΡΊΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΌΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΗΛΑΚΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΏΣΣΑ ΣΟΥ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΗΛΑΑΑΣ

θα έπρεπε να γνωρίζεις λοιπόν τι όπλο θα πρέπει να πάρω στα χέρια μου λόγο της ειδικότητας μου και όχι G3 που ούτε πόσα κιλά ζυγίζει αυτό το όπλο δεν γνωριζεις όπως ισχυρίζεσαι θα έπρεπε επίσης να γνωρίζεις ότι εγώ και άλλοι τουλάχιστον 15 νέοι έχουμε δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες για να είμαστε επίσημα στην εθνοφηλακι και αποτέλεσμα κανένα διότι είσαι ΆΧΡΗΣΤΟΣ ΟΣ ΥΠΟΥΡΓΌΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΎΝΗΣ και θυμήσου τι έλεγες όταν ηρθες στο νησί μας 11 Δεκεμβρίου γιατί θυμάμαι πάρα πολύ καλά και δεν θες ;-)!!!»

 


 

Ελλάδα
12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

9 σχόλια
Ο αγράμματος νεαρός, με αυτό που έκανε, γελοιοποίησε την Ελλάδα διεθνώς.Δείτε τι γράφει ο διεθνής Τύπος!!! Όλοι γελάνε. Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για προβοκάτσια και για γελοιοποίηση της Ελλάδος διεθνώς!!!Χρειαζόμαστε τη διεθνή κοινή γνώμη με το μέρος μας.Διεθνώς γελάνε και με τον Καμμένο και τον Τσίπρα κλπ και φυσικά και τους αντίστοιχους Τούρκους. Είναι λένε λαϊκιστές γι αυτό κάνουν αυτά που κάνουνκαι λένε αυτά που λένε.Κανείς ειδήμονας του εξωτερικού δεν επαληθεύει αυτά που λένε Έλληνες και Τούρκοι. Διάσημοι ξένοι λένε, ότι πρέπει να εφαρμοσθεί το διεθνές δίκαιο και αν διαβάσεις τοδιεθνές δίκαιο εκεί λέει στο φινάλε, ότι όλες οι διαφορές με την Τουρκία πρέπει λυθούν με διμερείς συμφωνίες. Κανείς δεν επαληθεύει πχ ότι τα Ίμια ανήκουν στους Έλληνες ή τους Τούρκους. Κανείς δεν επαληθεύει το ΦΙΡ Αθηνών κλπ κλπΣε τι διαπραγματεύσεις όμως να πάνε κυβερνήσεις του 15%? Αυτοί νοιάζονται μόνο να μην χάσουν την δουλειά τους. Νοιάζονται μόνο ψηφουλάκια.Ο Γούναρης και η παρέα του προκάλεσαν την μεγαλύτερη καταστροφή της Ελλάδος το 1922, μόνο και μόνο για τα ψηφουλάκια.
Έλληνες ήταν ο Λόρδος Βύρων που τον διέλυσε η φυματίωση στο Μεσολόγγι, ο Νόρμαν που πέθανε στη μάχη του Πέτα, ο Μάγερ ο γνωστός τυπογράφος, ο Τόμας Γκόρντον που συμμετείχε στην άλωσης της Τριπολιτσάς, ο Τζουζέπε Ρασαρόλ, ο Σανταρόζα, ο Ντελακρούα, ο Σατομβριάν ο σπουδαίος αυτό φυσιοδίφης και περιηγητής που ανέδειξε την κατάσταση κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας, όπως και πολλοί άλλου που δώσανε και τη ζωή τους για αυτή την χώρα.Οι παραπάνω άνθρωποι μπορεί να μην μιλούσαν ούτε μια λέξη ελληνικά και ήρθαν από τις χώρες τους για να πολεμήσουν.Οπότε nego σύγκρινε τα σχόλια που διάβασες και τους Έλληνες-φιλέλληνες και βγάλε τα συμπεράσματά σου.
Δεν έχει ούτε μυαλό ούτε γλώσσα, έχει μόνο οπίσθια για να κάθεται σε καρέκλες.Αλλά και εσύ βρε πατριώτη, βούτα λίγο τις λέξεις στο autocorrect πριν τις γράψεις..