Για ένα κινητό και λίγα χρήματα μαχαίρωσαν τον 19χρονο στο Μαρούσι; - Ποια είναι τα άλλα σενάρια για το έγκλημα

Για ένα κινητό και λίγα χρήματα μαχαίρωσαν τον 19χρονο στο Μαρούσι; - Ποια είναι τα άλλα σενάρια για το έγκλημα Facebook Twitter
3

Σοκάρει η κατάθεση της συντρόφου του 19χρονου που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα στο Μαρούσι, όταν δέχθηκαν την επίθεση τριών ληστών. 

Σύμφωνα με την 18χρονη σύντροφο του θύματος, οι τρεις δράστες τους προσέγγισαν στις 5 τα ξημερώματα στην πλατεία Ηρώων φορώντας κουκούλες.

Οι άγνωστοι τους ζήτησαν τα κινητά τους τηλέφωνα και όσα χρήματα είχαν στην κατοχή τους αλλά ο φίλος της αντιστάθηκε και εκείνοι «έβγαλαν κάτι από τα παλτά τους και τον χτύπησαν στον θώρακα», όπως γράφει το protothema.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν ωστόσο αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν ο δράστης ήταν μόνος του ή με παρέα άλλων ατόμων, την στιγμή που μαχαίρωσε τον άτυχο 19χρονο.

Ο 19χρονος υπέκυψε πολύ γρήγορα στα σοβαρά τραύματά του ενώ για την ώρα δεν ανακοινωθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη για την εν ψυχρώ δολοφονία. 

Η κοπέλα, που συνόδευσε τη σορό του νέου έως το ΚΑΤ, βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM