«Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε!»- Ξεσπά η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη

«Το παιδί μου δεν αυτοκτόνησε!»- Ξεσπά η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη Facebook Twitter
0

«Δεν αυτοκτόνησε. Είναι εγκληματική ενέργεια» λέει η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη, της 37χρονης που είχε εξαφανιστεί και βρέθηκε σήμερα νεκρή στην Κρήτη.

Η σορός της Κατερίνας Γοργογιάννη βρέθηκε σε αρχικό στάδιο σήψης το μεσημέρι, από εργαζόμενους δημόσιας υπηρεσίας σε αλσύλλιο στην «καρδιά» του Ηρακλείου, κοντά στη Λεωφόρο Ικάρου.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκαν άμεσα, προκειμένου να μεταφερθεί η σορός στο νοσοκομείο και να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της γυναίκας και τα αίτια του θανάτου της.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί από τις 5 Μαρτίου και οι οικείοι κλήθηκαν για αναγνώριση επιβεβαιώνοντας τον τραγικό επίλογο της εξαφάνισης.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή κάνει λόγο για πτώση από τα Ενετικά Τείχη, αλλά αναμένεται η επίσημη έκθεση που θα ρίξει επιπλέον φως στα αίτια της τραγωδίας.

Όμως η μητέρα της Κατερίνας επιμένει πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία...

 

«Την είδε ο γιος μου, φορούσε κανονικά τα ρούχα της, δεν ήταν διαμελισμένη. Ένα παπούτσι φορούσε, το άλλο δεν το φορούσε, επόμενο είναι αυτό το πράγμα ας πούμε. Το σώμα της ήταν κανονικό. Όταν πέσει κανείς από κει πέρα δεν μπορούν να τον μαζέψουν...» λέει η Σταυρούλα Γοργογιάννη στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon.

Η μητέρα της Κατερίνας Γοργογιάννη θεωρεί ότι η κόρη της είναι αδύνατον να αυτοκτόνησε. «Από καιρό το φωνάζω, από μέρες. Εγκληματική ενέργεια είναι. Και ούτε αυτοκτόνησε και μην μου πουν τέτοια κουβέντα για να κλείσει ο φάκελος να πάει στο αρχείο, γιατί δεν θα περάσει έτσι. Εγώ πιστεύω από την αρχή ότι της κάνανε κακό και την πετάξανε εκεί. Ή μεταφέρθηκε εκεί από αλλού ή την πέταξαν από κει πέρα. Το λεγα εγώ, το λεγα. Δεν αυτοκτόνησε η κόρη μου, κάποιος τη σκότωσε».

«Έχουμε διαλυθεί, είπε η μητέρα της Κατερίνας μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live στο Epsilon και επέμεινε ότι πρόκειται για έγκλημα. Πώς βρέθηκε το παιδί μου εκεί, δεν πήγαινε ποτέ. Αν υποθέσουμε ότι ήταν ατύχημα και κάπως στραβοπάτησε και έπεσε, δεν πήγαινε σε αυτό το μέρος...»

Η Κατερίνα είχε χωρίσει πρόσφατα από τον σύντροφό της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της είχε στοιχίσει πολύ. Επιπλέον ήταν άνεργη. Στο σημείο από όπου υπολογίζεται ότι έπεσε υπάρχουν ψηλά προστατευτικά κάγκελα που κάνουν αδύναμο το σενάριο του δυστυχήματος.

Η μητέρα της ωστόσο υποβαθμίζει τον χωρισμό. «Δεν την άγγιξε ο χωρισμός δεν ήταν καμία σχέση σοβαρή. Ούτε η κόρη μου τα έπαιρνε στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Την κόρη μου την ενδιέφερε να βρει δουλειά, δεν ήταν επιπόλαιη για να κάνει κακό στον εαυτό της για μια σχέση η οποία είχε λήξει και δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο. Το αποκλείω παντελώς», είπε η μητέρα της, Σταυρούλα Γοργογιάννη.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες της εκπομπής, ο πρώην φίλος της Κατερίνας είπε ότι η 37χρονη όταν είχαν χωρίσει πάλι τον Δεκέμβριο, τον έπαιρνε τηλέφωνα και του έλεγε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό της. Η Κατερίνα σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του πρώην συντρόφου της, απειλούσε ότι δεν θα άντεχε μακριά του. «Μόνο εσένα έχω» έλεγε στον πρώην φίλο της. Ωστόσο τότε δεν έκανε κάτι.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει ξανά, οριστικά μόλις λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί η γυναίκα. Αυτή τη φορά η γυναίκα φέρεται να είπε στον πρώην φίλο της ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει με το ζόρι και έδειχνε πιο συνειδητοποιημένη και ήρεμη.

«Δεν είχε προβλήματα για να αυτοκτονήσει» επέμεινε η μητέρα της, που παράλληλα διέψευσε τις φήμες ότι είχε τσακωθεί με την κόρη της πριν εκείνη εξαφανιστεί.

Με πληροφορίες από newsit/ AΠΕ-ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM