«Τον γιο μου μιλάμε τον κατέστρεψε.Τους έστελνε δήθεν να παίξουν Fifa» - Καταγγελίες από μητέρες για το «δράκο» στο Αγρίνιο

«Τον γιο μου μιλάμε τον κατέστρεψε.Τους έστελνε δήθεν να παίξουν Fifa» - Καταγγελίες από μητέρες για το «δράκο» στο Αγρίνιο Facebook Twitter
4

Καταγγελίες από μητέρες για τον «δράκο» του Αγρινίου που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος των παιδιών τους έρχονται στο φως μετά τη σύλληψή του και την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του που διέταξε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την αστυνομία βαρύνεται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωή.

«Στον γιο μου... μιλάμε τον κατέστρεψε! Δεκαπέντε λεπτά κράτησε αυτό το βασανιστήριο. Στο άλλο παιδάκι περίπου δυο λεπτά μέχρι να ολοκληρώσουν και τα δυο παιδιά. Προσπάθησε να τους κάνει και στοματικό σεξ, αντέδρασαν και τα δυο. Δεν το δέχθηκαν!» περιγράφει μια μητέρα από το Αγρίνιο μιλώντας για τον 14χρονο γιο της και τον φίλο του.

«Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! "Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι" Είναι ακόμα φοβισμένο» εξηγεί η μητέρα στο δελτίο του Star.

«Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα» λέει ο δικηγόρος Νίκος Καλατζής.

«Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA» περιγράφει ένας μαθητής.

Ο κατηγορούμενος εντόπιζε τα ανήλικα αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό και έκανε delivery. Μετά, "ψάρευε" τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν!

Ο 30χρονος σήμερα προκάλεσε οργή καθώς εμφανίστηκε χαμογελαστός στο δικαστήριο.

Ελλάδα
4

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
ο,τιδήποτε αφορά βία προς ανήλικους είναι καταδικαστέοΌμως, τα παιδιά 14 χρονών πως αποφάσιζαν να συναντηθούν; επειδή τους έταξε FIFA; Δεν είχαν κατι στο μυαλό τους;Επισης πολλοί έφηβοι κάνουν σεξ έτσι κι αλλιώς από τα 14 έτη.Μια υποκριτική κοινωνία που ΔΕΝ θέλει να κατανοήσει το ξύπνημα για σεξ των εφήβων, προωθεί την έλλειψη σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, δεν αναγνωρίζει την τάση προς την δυσιολογική προς ομοφυλοφιλία των αγοριών από τα σχολικά χρόνια και τελικά με τον τρόπο της δίνει βήμα σε σάτυρους και εκμεταλλευτέςδαιμονοποιώντας το φυσιολογικό συγκαταβατικό σεξ