Οργή για τον Δημήτρη Ματζαβίνο - Χαμογελαστός στον ανακριτή ο συλληφθείς για αποπλάνηση ανηλίκων

Οργή για τον Δημήτρη Ματζαβίνο - Χαμογελαστός στον ανακριτή ο συλληφθείς για αποπλάνηση ανηλίκων Facebook Twitter
2

Λίγο μετά τις 9 το πρωί με αστυνομική συνοδεία μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο ο 30χρονος Δημήτρης Ματζαβίνος, που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στο Αγρίνιο για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Την περασμένη Τρίτη μετά την σύλληψή του παρουσιάστηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Αγρινίου ο 30χρονος για την υπόθεση αποπλάνησης ανήλικων. Ο νεαρός ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία έως σήμερα.

Σήμερα παρουσιάστηκε στον ανακριτή και πήρε εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018 στις 11.00 το πρωί. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με την αστυνομία βαρύνεται για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωή.

Μπροστά στις κάμερες ο 30χρονος εμφανίστηκε ήρεμος και κατά την έξοδό του ήταν χαμογελαστός, κάτι που εξόργισε όσους ήταν στο χώρο. Επίσης δεν απάντησε σε καμιά ερώτηση δημοσιογράφων.


O δικηγόρος του, επιφυλάχτηκε να μιλήσει σχετικά με την υπόθεση του πελάτη του και δεν θέλησε να πει οτιδήποτε μέχρι την απολογία του 30χρονου.

 
 

 

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της αποπλάνησης παιδιού τετελεσμένης και σε απόπειρα κατά συρροή με παθόντα που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι όμως τα δεκατέσσερα έτη και με παθόντα που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη και β) της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατά συνήθεια με παθόντα που συμπλήρωσε τα δέκα όχι όμως τα δεκαπέντε έτη.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Οργή για τον Δημήτρη Ματζαβίνο - Χαμογελαστός στον ανακριτή ο συλληφθείς για αποπλάνηση ανηλίκων Facebook Twitter
Οργή για τον Δημήτρη Ματζαβίνο - Χαμογελαστός στον ανακριτή ο συλληφθείς για αποπλάνηση ανηλίκων Facebook Twitter

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 6-3-2018 μέχρι και 5-9-2018 και ώρα 21.00, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26410 – 22520 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

agriniosite.gr/ agriniopress.gr

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM