Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τις ποινές που επιβλήθηκαν μετά τα επεισόδια στην Τούμπα

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη για τις ποινές που επιβλήθηκαν μετά τα επεισόδια στην Τούμπα Facebook Twitter
SOOC
0

Πορεία στη δυτική Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ, διαμαρτυρόμενοι για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα τους, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, κινήθηκαν προς τα ΚΤΕΛ στην οδό Μοναστηρίου, αλλά διμοιρίες των ΜΑΤ δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στο σημείο.

Χθες το βράδυ, οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν εισβάλει στα στούντιο της ΕΡΤ-3 στη Θεσσαλονίκη, διακόπτοντας ζωντανή εκπομπή, όπως καταγγέλλει η ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ-3 καταδίκασε την εισβολή, τονίζοντας πως συνιστά «βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα».

Οι οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν για την (εφέσιμη) ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα τους, για τα επεισόδια πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που τελικά ματαιώθηκε.

Η ποινή

 

Το πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε την αφαίρεση 3 βαθμών, πρόστιμο 30.000 ευρώ και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τον ΠΑΟΚ, που θεωρείται υπαίτιος για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τα επεισόδια στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ

 

Πριν την έναρξη του ματς μία ταινία χαρτιού που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ χτύπησε τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» στο πρόσωπο, ενώ στο γήπεδο εμφανίστηκε και ένα μηχανάκι, σε μία χαρακτηριστική περίπτωση «κενού ασφαλείας» και τήρησης των σχετικών κανόνων.

Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας του πρωταθλήματος έκρινε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπαίτια για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ο πέσεις από τους 52 στους 49 πόντους, ενώ θα υποδεχθεί χωρίς θεατές την ΑΕΚ, στο ντέρμπι που θα κρίνει τον φετινό τίτλο, την επόμενη αγωνιστική.

Κεκλεισμένων των θυρών θα είναι και το ματς με τον Πανιώνιο στις 31 Μαρτίου, για την 27η αγωνιστική.

Για αύριο, στις 6 μ.μ., οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM