Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο στούντιο της ΕΡΤ-3 (upd)

Εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο στούντιο της ΕΡΤ-3 (upd) Facebook Twitter
SOOC
1

Οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν, λίγο νωρίτερα, στα στούντιο της ΕΡΤ-3 στη Θεσσαλονίκη, διακόπτοντας ζωντανή εκπομπή, όπως καταγγέλλει η ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ-3 καταδικάζει την εισβολή με ανακοίνωσή της και υπογραμμίζει ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε, δία της επιβολής, εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του κειμένου.

«Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα», σημειώνει η διοίκηση του καναλιού που επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.

Νωρίτερα, συγκεντρωμένοι οπαδοί εξέφραζαν την αντίθεσή τους στην τιμωρία της ομάδας τους, έξω από το κτίριο του κρατικού καναλιού. 


Οι οπαδοί διαμαρτύρονταν για την (εφέσιμη) ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα τους, για τα επεισόδια πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που τελικά ματαιώθηκε.

Η ποινή

Το πειθαρχικό όργανο της Super League αποφάσισε την αφαίρεση 3 βαθμών, πρόστιμο 30.000 ευρώ και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, για τον ΠΑΟΚ, που θεωρείται υπαίτιος για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Τα επεισόδια στο ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ


Πριν την έναρξη του ματς μία ταινία χαρτιού που πέταξε οπαδός του ΠΑΟΚ χτύπησε τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» στο πρόσωπο, ενώ στο γήπεδο εμφανίστηκε και ένα μηχανάκι, σε μία χαρακτηριστική περίπτωση «κενού ασφαλείας» και τήρησης των σχετικών κανόνων.

Ο αθλητικός δικαστής της διοργανώτριας του πρωταθλήματος έκρινε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπαίτια για τη μη τέλεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ο πέσεις από τους 52 στους 49 πόντους, ενώ θα υποδεχθεί χωρίς θεατές την ΑΕΚ, στο ντέρμπι που θα κρίνει τον φετινό τίτλο, την επόμενη αγωνιστική.

Κεκλεισμένων των θυρών θα είναι και το ματς με τον Πανιώνιο στις 31 Μαρτίου, για την 27η αγωνιστική.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ελλάδα / Συνελήφθη 38χρονος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης»

Ανάμεσα στις τρομοκρατικές ενέργειες που τους αποδίδονται είναι και η αποστολή του παγιδευμένου με εκρηκτικά φακέλου στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης τον Φεβρουάριο
NEWSROOM
Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

Ελλάδα / Μενδώνη για Νίσυρο: Ο αρχαιοφύλακας τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων από την πρώτη καταγγελία

«Διαβάζω ότι υπήρχαν καταγγελίες, ότι δεν τις έλαβε κανείς υπόψη και λοιπά. Αυτοί οι οποίοι τα γράφουν θα βρεθούν στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια από μένα», ξεκαθαρίζει η υπουργός
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια