Νεκρός οδηγός μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας

Νεκρός οδηγός μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας Facebook Twitter
0

Κινηματογραφική καταδίωξη στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον οδηγό οχήματος που εμβόλισε περιπολικά και κινούταν ανάποδα για 180 χιλιόμετρα να καταλήγει τελικά νεκρός.

Περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν για αρκετές ώρες να σταματήσουν τον επικίνδυνο οδηγό ο οποίος οδηγούσε ανάποδα από τον κόμβο των Μικροθηβών στον Βόλο μέχρι τα διόδια της Τραγάνας, για μια απόσταση δηλαδή 180 περίπου χιλιομέτρων.

Περισσότερα από 10 περιπολικά της αστυνομίας «επιστρατεύτηκαν» από την Λαμία μέχρι τα Καμένα Βούρλα, αλλά μάταια.

Στα διόδια της Τραγάνας τοποθετήθηκαν φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά και περιπολικά, μπροστά στις μπάρες κλείνοντας τις διόδους και απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί.

Ο οδηγός που ήταν σε έξαλλη κατάσταση πέρασε τα διόδια ανάποδα, σπάζοντας τις μπάρες και πετούσε αντικείμενα από το αυτοκίνητο στους αστυνομικούς.

 

Το χρονικό της τρελής πορείας

 

Περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προσπάθησαν αρκετές φορές να του κλείσουν τον δρόμο, αλλά μάταια. Ο οδηγός του ΙΧ ξεπερνούσε τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο. Οι αστυνομικοί μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να το σταματήσουν, διέκοψαν σε διάφορα σημεία την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, αφού εκεί το ΙΧ κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς Λαμίας και Αθήνα.

Ούτε τα διόδια της Πελασγίας στάθηκαν εμπόδιο για τον οδηγό του ΙΧ τα οποία προσπέρασε, ενώ στην καταδίωξη συμμετείχαν -εκτός από περιπολικά της Μαγνησίας- και περιπολικά της Φθιώτιδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσες φορές προσπάθησαν να τον πλησιάσουν αστυνομικοί με περιπολικά, ο οδηγός του ΙΧ είτε τα εμβόλισε είτε πετούσε διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών.

Το επόμενο ραντεβού ήταν στην περιοχή της Φθιώτιδας. Περισσότερα από 8 περιπολικά βρίσκονταν πίσω του προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν το οδηγό. Σα να μη συνέβαινε τίποτα αυτός έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Μαυρομανδήλας λίγο πριν από τη Λαμία και συνέχισε περνώντας τη Λαμία.

Στην πορεία από τη Λαμία προς την Αθήνα, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα, προσπάθησε αρκετές φορές να εμβολίσει περιπολικά που προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν και σε δύο περιπτώσεις χτύπησε τα περιπολικά από πίσω.

Νεκρός οδηγός μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας Facebook Twitter
Νεκρός οδηγός μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας Facebook Twitter
Νεκρός οδηγός μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας Facebook Twitter
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM