Βαριά «καμπάνα» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κιάμος

Βαριά «καμπάνα» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Κιάμος Facebook Twitter
0

Πρόστιμο 50.000 ευρώ αναμένεται να επιβάλει ο Δήμος Αθηναίων στο κέντρο διασκέδασης Club 22, όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος.

Αιτία για το πρόστιμο είναι από τις παράνομες φωτεινές διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται τοποθετημένες στο εξωτερικό του κέντρου.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος» το θέμα αναμένεται να συζητηθεί στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο, με τις αρμόδιες υπηρεσίες να εισηγούνται την επιβολή του βαρύτατου προστίμου ενώ η πινακίδα βρίσκεται εκεί για σχεδόν 50 μήνες.

Το κέντρο βρίσκεται στην αρχή της λεωφόρου Βουλιαγμένης σε σημείο που απαγορεύτηκε η τοποθέτηση υπαίθριων διαφημίσεων με το νόμο 3057/2002.


Οι παράνομες πινακίδες εντοπίστηκαν μετά από αυτοψίες τον Δεκέμβριο του 2013 και τον Ιανουάριο του επόμενου έτους η επιχείρηση ειδοποιήθηκε να τις απομακρύνει.

Ωστόσο η πινακίδα δεν έφυγε από τη θέση της και παρά τους ελέγχους και τις ειδοποιήσεις που ακολούθησαν η επιχείρηση δεν έκανε καμία κίνηση.

Ο τραγουδιστής Πάνος Κιάμος και άλλοι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν στο κέντρο δεν σχετίζονται με το πρόστιμο το οποίο θα χρεωθεί η εταιρεία που διαχειρίζεται την επιχείρηση διασκέδασης και φέρει την επωνυμία «Θάνου Όλγα και Σία ΕΕ».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ