Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 44χρονη Χρυσούλα στην Αθήνα - Έκκληση από συγγενείς

Άφαντος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε τη 44χρονη Χρυσούλα στην Αθήνα - Έκκληση από συγγενείς Facebook Twitter
1

Η Χρυσούλα Σπαγαδώρου πήγαινε στον κινηματογράφο «Δαναός» της Πανόρμου με την κουμπάρα της και η έξοδός τους κατέληξε σε τραγωδία.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, παρασύρθηκε από μηχανή και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στην άσφαλτο.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τελικά λίγες μέρες αργότερα έχασε τη ζωή της.

Η 44χρονη μητέρα διέμενε στην Αθήνα με τον σύζυγο και τα δύο τους μικρά παιδιά ενώ είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Ζαβλάνι.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού που την χτύπησε και την εγκατέλειψε έξω από κινηματογράφο στη λεωφόρο Κηφισίας, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία που να έχουν οδηγήσει στον εντοπισμό του.

«Είμαι σοκαρισμένος. Έμειναν πίσω δυο μικρά παιδιά στα οποία ακόμα δεν έχω πει ότι η μητέρα τους "έφυγε". Η αστυνομία δεν με έχει ενημερώσει για τον οδηγό της μηχανής. Δεν έχουμε κανένα στοιχείο στα χέρια μας» ανέφερε σοκαρισμένος ο σύζυγός της 44χρονης γυναίκας στο δελτίο του STAR.

«Οπωσδήποτε πρέπει να βρεθεί. Εμείς βέβαια το κακό το πάθαμε. Δεν περνάει αυτό εύκολα», δήλωσε ο πατέρας της Χρυσούλας Σπαγαδώρου.

Η οικογένεια απευθύνει έκκληση μέσω του καναλιού σ' όποιον είδε τον ασυνείδητο οδηγό να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 2111891440 και 2111891000.

Τον ασυνείδητο οδηγό μοτοσυκλέτας που χτύπησε και εγκατέλειψε την  Χρυσούλα Σπαγαδώρου  στη λεωφόρο Κηφισιάς αναζητά η αστυνομία.

Συγκεκριμένα, οι αρχές ελέγχουν καρέ – καρέ το υλικό από τις κάμερες της τροχαίας αλλά και των γύρω καταστημάτων που βρίσκονται στην περιοχή για να εντοπίσουν τον οδηγό. Υπάρχουν μαρτυρίες που κάνουν λόγο για νεαρό άνδρα ο οποίος δεν φορούσε κράνος, ωστόσο τα στοιχεία αυτά δεν είναι εξακριβωμένα.  

Το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 από το σημειο του τροχαίου:

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ