Aνήλικοι με σιδερογροθιές και λοστούς προσπάθησαν να εισβάλουν σε σχολείο στο Μενίδι

Aνήλικοι με σιδερογροθιές και λοστούς προσπάθησαν να εισβάλουν σε σχολείο στο Μενίδι Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ (φωτο αρχείου
0

Πέντε ανήλικοι, ηλικίας μεταξύ 15 και 16 ετών, κρατώντας σιδερογροθιές και λοστούς, επιχείρησαν να εισβάλουν σε σχολείο στο Μενίδι την ώρα του μαθήματος, με σκοπό να επιτεθούν σε άλλα παιδιά που έκαναν μάθημα.

Ο διευθυντής του σχολείου αντιλήφθηκε την παρουσία τους και κλείδωσε την πόρτα.

Ένας από αυτούς, όμως, κατάφερε να πηδήξει από την πόρτα και να μπει στο προαύλιο του σχολείου, την ώρα που γινόταν μάθημα. Κατάφερε, μάλιστα, να μπει από ανοιχτό παράθυρο σε μία αίθουσα που αεριζόταν και είχε κλειδωμένη την πόρτα.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών, Γ. Ευθυμιάδου ανέφερε ότι  «οι μαθητές ήταν από άλλο σχολείο και είχαν διαφορές με μαθητές από το σχολείο στο οποίο εισέβαλλαν.

Με τη σειρά του, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αχαρνών δήλωσ πως «τέτοια περιστατικά χαρακτηρίζουν το Μενίδι».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε περιστατικό απαγωγής μαθητή από το σχολείο, αλλά και ανταλλαγής πυροβολισμών κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκαν μαθητές.

Πηγή: ANT1

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM