H Beat βγήκε καθαρή στον έλεγχο του ΥΠΟΙΚ και τώρα κάνει αγωγή στον Λυμπερόπουλο των ταξί

H Beat βγήκε καθαρή στον έλεγχο του ΥΠΟΙΚ και τώρα κάνει αγωγή στον Λυμπερόπουλο των ταξί Facebook Twitter
5

«Καθαρή» βγήκε η Beat (πρώην Taxibeat) μετά από εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε από μεγάλο κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών το oποίο επισκέφτηκε την εταιρεία και πραγματοποίησε φορολογικό έλεγχο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Νίκος Δρανδάκης έκανε τη σχετική δήλωση και ανέφερε επίσης πως σε ασφαλιστικό έλεγχο που έγινε δεν προέκυψε ένδειξη φοροαποφυγής.

Ωστόσο ο κ Δρανδάκης περνά στην αντεπίθεση και έκανε λόγο για συκοφαντίες από πλευράς του Θύμιου Λυμπερόπουλου, πρόεδρου του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής.

Μέσω του ΣΚΑΙ έκανε γνωστό πως έχει στείλει εξώδικο στον κ. Λυμπερόπουλο ώστε να ανακαλέσει τα όσα έχει πει εναντίον του.

Ο κ Δρανδάκης έκανε γνωστό ότι προχωρά σε αγωγή εναντίον του για να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη ζητώντας να σταματήσει τη διασπορά ψευδών και ανυπόστατων ισχυρισμών σε βάρος της.

Η Beat επανέλαβε πως δεν εδρεύει σε κανένα φορολογικό παράδεισο και δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε offshore εταιρεία, εδρεύουσα σε οποιονδήποτε φορολογικό παράδεισο ανά τον κόσμο, ούτε ως μέτοχος ούτε με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα.

Η εταιρεία Beat έχει ελληνικό ΑΦΜ, έχει κλείσει έξι φορολογικές χρήσεις από τη σύστασή της μέχρι το 2016 και συμμορφώνεται πλήρως στη φορολογική νομοθεσία.

Σύμφωνα με τον Νίκο Δρανδάκη, «η Beat ήταν πάντα υπόδειγμα – όχι μόνο καινοτομίας και εξωστρέφειας – αλλά και υπόδειγμα νομιμότητας. Για το λόγο αυτό, δεν θα ανεχθούμε τα ψέματα και τη λασπολογία, απ' όπου κι αν προέρχεται. Η Δικαιοσύνη είναι το καταφύγιο και εκεί καταφεύγουμε, ζητώντας αποκατάσταση της αλήθειας και προστασία από τους συκοφάντες, για να μπει οριστικά τέλος στους ανυπόστατους και υβριστικούς ισχυρισμούς τους».

Με πληροφορίες από skai.gr

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM