Είσαι μαθητής; Φτιάξε τον δικό σου σεισμογράφο!

Είσαι μαθητής; Φτιάξε τον δικό σου σεισμογράφο! Facebook Twitter
0

Η Ελληνογερμανική Αγωγή και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών διοργανώνουν και φέτος τον εκπαιδευτικό διαγωνισμό «Φτιάξε το δικό σου σεισμογράφο» για μαθητές γυμνασίου και λυκείου.

Ομάδες μαθητών σε συνεργασία με τους καθηγητές τους, καλούνται να κατασκευάσουν έναν αυτοσχέδιο σεισμογράφο και να καταγράψουν την όλη διαδικασία σε μία παρουσίαση συνοδευόμενη από οπτικοακουστικό υλικό.

Οι σχολικές ομάδες πρέπει να υποβάλουν την εργασία τους προς αξιολόγηση από ομάδα επιστημόνων και εκπαιδευτικών μέχρι την 23η Μαρτίου. Η ανακοίνωση των ομάδων που θα βραβευθούν θα γίνει στις 30 Μαρτίου, ενώ η εκδήλωση για τη βράβευση στις 27 Απριλίου.

Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν οι Γ.Χουλιάρας και Γ.Δρακάτος από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, οι Σ.Σωτηρίου και Γ.Μαυρομανωλάκης από την Ελληνογερμανική Αγωγή και η Αλεξάνδρα Σούλη, διευθύντρια του 4ου ΓΕΛ Ιωαννίνων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM