Η δημοσιογράφος Μαρία Τσιλινίκου καταγγέλλει πως υπάλληλος υπουργείου την έπιασε από το λαιμό και την έβρισε

Η δημοσιογράφος Μαρία Τσιλινίκου καταγγέλλει πως υπάλληλος υπουργείου την έπιασε από το λαιμό και την έβρισε Facebook Twitter
1

Η δημοσιογράφος του δελτίου του Star, Μαρία Τσιλινίκου, προέβη σε μία σοβαρή καταγγελία για επίθεση που δέχτηκε από υπάλληλο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η δημοσιογράφος όλα ξεκίνησαν όταν ρώτησε έναν υπάλληλο γιατί την παραπέμπει στο τμήμα εσωτερικών της υπηρεσίας για προσωπική της δουλειά.

Η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Μεταφραστικό τμήμα υπουργείου εξωτερικών . Ρωτάω τον υπάλληλο για προσωπική μου δουλειά γιατί με παραπέμπει στο γραφείο εσωτερικών . Μου απαντάει ειρωνικά και με έντονο ύφος « αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες . Ρουφα τον καφέ σου και Αι στο διάολο.Του απαντά : «γιατί μιλάτε έτσι ; Γιατί είστε εριστικός ; «τότε με σπρώχνει  μου ρίχνει το. Καφέ . Εκείνος συνεχίζει κάνοντας σχόλια « ρουφα τώρα το καφέ σου « υπονοώντας από το έδαφος . Ο κόσμος τον τραμπουκίζει . Του λέει πως είναι απαράδεκτος « ... Εκείνος με σπρώχνει . Κλείνεται στο γραφείο . Χτυπάω τη πόρτα να ζητήσω έναν προϊστάμενο . Βγαίνει ο ίδιος και με αρπάζει από το λαιμό και με σπρώχνει πίσω λέγοντας « Αι στο διάολο από εδώ « .. Καλή μας ημέρα ..»

«Τι κάνετε ρε; Είστε σοβαρός;», λέει η δημοσιογράφος στον  υπάλληλο σε βίντεο που προβλήθηκε από τον σταθμό STAR.

«Ο συγκεκριμένος κύριος με άρπαξε από το λαιμό χωρίς να τον προκαλέσω, χωρίς να τον βρίσω, χωρίς να του μιλήσω έντονα. Ακόμα τρέμω», ανέφερε η Μαρία Τσιλινίκου.

Στη συνέχεια, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε: «Είδα ότι έγινε κάποιο σπρώξιμο, ότι σας ακούμπησε που δεν έπρεπε, ήταν απαράδεκτο. Ο κύριος ξέφυγε εκτός εαυτού.... Είδα που άρπαξε τον καφέ από το χέρι σας, που σας έσπρωξε να πάτε πιο εκεί».

«Χτυπάω την πόρτα, μπαίνω μέσα και ζητάω κάποιον υπεύθυνο. Βγαίνει ο συγκεκριμένος άνδρας με αρπάζει από το λαιμό και με σπρώχνει ξανά. Στη συνέχεια φυγαδεύτηκε στο ίδιο γραφείο. Μου είπε ρούφα τον καφέ σου και με έβρισε. Ο κόσμος αντέδρασε αμέσως», πρόσθεσε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Ο υπάλληλος οδηγήθηκε στο Aστυνομικό Tμήμα για εξηγήσεις, η δημοσιογράφος δημοσιοποίησε την περιπέτεια της στο facebook και το θέμα έφτασε γρήγορα στον γραφείο του υφυπουργού εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση και να απομακρυνθεί άμεσα από τα καθήκοντα του ο συγκεκριμένος υπάλληλος μέχρι να διαλευκανθεί η ιστορία.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ