ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα- Απεργία κήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Ανοικτά την Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα- Απεργία κήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Facebook Twitter
0

Ανοικτά θα είναι την Κυριακή 14 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ της χώρας.

Το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας είναι από τις 11:00 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα ενώ τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ, θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ.

Το άνοιγμα των καταστημάτων έχει προκαλέσει ωστόσο αντιδράσεις από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, που κήρυξε πανελλαδική απεργία στο εμπόριο.

«Στις 14 Γενάρη, για μια ακόμα Κυριακή, οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο καλούνται να ξεχάσουν την ημέρα ανάπαυσής τους, να ξεχάσουν τις οικογένειές τους και τον ελεύθερο χρόνο τους και να προσέλθουν να εργαστούν, διότι έτσι έχουν αποφασίσει οι δανειστές, η Κυβέρνηση και οι μεγάλοι εργοδότες. Αυτή την Κυριακή 14.1.2018 και μετά από 3 συνεχόμενες Κυριακές το Δεκέμβρη, θα λειτουργήσουν ξανά όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες, λόγω των εκπτώσεων, όπως προβλέπει η Μνημονιακή νομοθεσία του 2013 (Ν.4177/13), την οποία η Κυβέρνηση άφησε άθικτη. Οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο δεν το βάζουμε κάτω!» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Ελλάδα
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM