Βρήκαν τους δράστες που ξυλοκόπησαν άγρια τον 30χρονο Ηλία Καπώνη στο Ρέθυμνο

Βρήκαν τους δράστες που ξυλοκόπησαν άγρια τον 30χρονο Ηλία Καπώνη στο Ρέθυμνο Facebook Twitter
3

Μετά από δύο μήνες περίπου η τοπική ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να εξιχνιάσει την υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού με θύμα τον Ιωάννη-Ηλία Καπώνη.

Σύμφωνα με το τοπικά sites cretapost.gr και flashnews.gr, από την αρχή, οι αστυνομικοί είχαν ενδείξεις ότι δράστες της επίθεσης ήταν τρία άτομα από την Γαλλία.

Μετά από έρευνα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τους Γάλλους τουρίστες, οι οποίοι φέρονται να ευθύνονται για τον ξυλοδαρμό του 30χρονου αλλά και του 35χρονου φίλου του.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 23χρονο και δύο 20χρονους που είχαν έρθει στην Κρήτη για διακοπές στις 9 Οκτωβρίου.

Λίγες μέρες αργότερα, στις 15 Οκτωβρίου, τα τρία άτομα, έχοντας όπως φαίνεται καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, επιτέθηκαν στον 30χρονο Ρεθυμνιώτη και στον φίλο του, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα ενώ στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντάς τον πρώτο αιμόφυρτο στο έδαφος.

Οι Γάλλοι τουρίστες αναχώρησαν από την Κρήτη στις 16 Οκτωβρίου επιστρέφοντας στην πατρίδα τους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας/Τμήμα SIRENE, καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, είχαν διαπράξει τις σωματικές βλάβες σε βάρος των δύο ημεδαπών».

Ήδη, οι αρχές της Γαλλίας έχουν ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και αναζητούν τους τρεις δράστες.

Με πληροφορίες από Flashnews.gr και cretapost.gr

Ελλάδα
3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ