Πηγές ΓΕΕΘΑ: Στόχος της Ελλάδας η ασφάλεια και η ευημερία των λαών της Ανατολικής Μεσογείου

Πηγές ΓΕΕΘΑ: Στόχος της Ελλάδας η ασφάλεια και η ευημερία των λαών της Ανατολικής Μεσογείου Facebook Twitter
SOOC
1

Οι προσπάθειες της ελληνικής πλευράς σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο για τη δημιουργία τριγώνων ασφάλειας και σταθερότητας στοχεύουν, μεταξύ άλλων, ώστε μέσα από τη συνένωση των στρατιωτικών δυνάμεων να μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, διαμηνύει το ΓΕΕΘΑ.

Όσον αφορά στην επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα σχολίαζαν ότι είναι καλό να υπάρχει επικοινωνία ώστε να πέσει η πίεση στο Αιγαίο, που ελλοχεύει τον κίνδυνο ατυχήματος, υπό την προϋπόθεση όμως ότι αυτό δεν θα εκληφθεί ως υπαναχώρηση εθνικών θέσεων.

Απέδωσαν δε δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων, σε λόγους εντυπωσιασμού και εσωτερικής κατανάλωσης, καθιστώντας ωστόσο σαφές ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να θεωρήσουμε ότι γίνονται μόνο για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια