Από σήμερα το εορταστικό ωράριο - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Από σήμερα το εορταστικό ωράριο - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΙΣΝΑΣ
0

Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς κινείται και επίσημα η αγορά από σήμερα Παρασκευή, καθώς τα εμπορικά καταστήματα ξεκινούν το εορταστικό ωράριο προσβλέποντας σε αύξηση της αγοραστικής κίνησης.

O εμπορικός κόσμος προσδοκά επιπλέον πωλήσεις, καθώς φέτος τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τις τρεις επόμενες Κυριακές στις 17, 24 και 31 Δεκεμβρίου.

Τις δύο πρώτες Κυριακές, το προτεινόμενο από τον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας ωράριο προβλέπει λειτουργία από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την τελευταία, που είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς, από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Τα μαγαζιά θα είναι κλειστά στις 25 και 26 Δεκεμβρίου, που είναι αργία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά αλλά και στις 2 του μήνα.

Αναλυτικά το ωράριο των καταστημάτων:

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΙΣΝΑΣ

Από σήμερα το εορταστικό ωράριο - Ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα Facebook Twitter

Το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων ξεκινά από σήμερα στην αγορά της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Κοσμά Καλογιάννη, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά την επόμενη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, την παραμονή Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές, από τις 10:00π.μ το πρωί έως τις 21:00, τα Σάββατα από τις 10:00π.μ. έως τις 18:00 και τις Κυριακές από τις 11:00 έως τις 18:00μ.μ.

Ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ότι «τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου όπως ορίζει ο νόμος» .

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM